ICT Career Orientation Event

Află de ce ai nevoie pentru a deveni un specialist IT de valoare!
Participă la ICT Career Orientation – eveniment de orientare profesională, desfăşurat în noiembrie 2013 în universităţile din Chişinău:

6 Noiembrie – Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică (str. Studenţilor 7, bloc 3)

7 Noiembrie – Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Matematică şi Informatică (str. Alexei Mateevici 60, bloc 4)

14 Noiembrie - Academia de Studii Economice a Moldovei, Facultatea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (str. Bănulescu-Bodoni, 59, bloc B).

Vei avea ocazia:
  • să cunoști repere utile privind direcţiile de carieră pe care le poți urma;
  • să afli sugestii referitoare la oportunitățile de dezvoltare pe care le poți accesa;
  • să discuţi cu potenţialii angajatori;
  • să afli ultimele noutăţi din domeniu;
  • să vezi cum se lucrează în companiile de succes;
  • să afli recomandări privind acțiunile pe care trebuie să le întreprinzi în vederea măririi șanselor de angajare la absolvire;
  • să stabileşti contacte valoroase cu colegi, experţi şi manageri din IT.
Participă la sesiunile de orientare oferite de companii de top:

Allied Testing: Passing QA Engineer job interview 

Allied Testing: Test Automation Engineer VS Developer

Endava: Mastering the Testing Diversity

Endava: Career opportunities for developers in current IT trends

Pentalog: Modern web development & e-commerce

Pentalog: Cum să utilizezi eficient timpul fiind student. Tips & tricks de la 2 proaspeți absolvenți care au făcut stagii în străinătate și au debutat cu succes cariera lor în IT

DAAC System Integrator: IT Professionals – cu ce începem?

Trimetrica: O carieră IT a viitorului – Geographic Information Systems

Moldcell: New telecommunications technologies – Unified Communications

Cedacri International: SQL

Cedacri International: Tehnici și sfaturi pentru code refactoring, pentru coding în general

Deeplace: Agile Software Development in the Real World

Comunică cu potențialii angajatori în cadrul Tîrgului Companiilor desfășurat în holul universităților și află mai multă informație despre profilul acestora, oportunitățile de stagiere, condițiile de angajare.
În cadrul evenimentului ICT Career Orientation, compania DAAC System Integrator lansează un concurs pentru tinerii absolvenţi. Pentru mai multe detalii, rugăm să accesaţi linkul.
ICT Career Orientation se adresează tinerilor care studiază specialităţile Tehnologii Informaţionale şi Comunicaţii (TIC) în cadrul instituțiilor de învățămînt superior și mediu de specialitate şi are drept scop motivarea şi ghidarea acestora spre cunoaşterea şi capitalizarea oportunităţilor de creştere profesională în domeniul TIC. Tinerii vor afla care sunt componentele succesului în domeniul TIC de la cei mai buni specialişti şi vor avea avea şansa să comunice cu potenţialii angajatori. 
 
Alăturați-vă evenimentului ICT Career Orientation din rețeaua de socializare Facebook pentru a afla mai multe detalii privind sesiunile de orientare în carieră, speakeri, companiile participante etc.
 
Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC,  cu suportul Proiectului USAID CEED II și Ministerului Tineretului și Sportului. 
 

 

Pentru informaţii suplimentare privind ICT Career Orientation contactaţi: Viorica Bordei / Education Project Manager ATIC la +373 22 88 70 01 sau la office@ict.md.

Descarcă agenda:  

ICT Career Orientation UTM 

ICT Career Orientation USM

ICT Career Orientation ASEM