ATIC invită cadrele didactice din instituțiile de învățământ professional tehnic la o sesiune de instruire privind utilizarea platformei Smartedu.md

 

Cadrele didactice din instituțiile de învățământ professional tehnic sunt invitate la instruirea privind utilizarea platformei Smartedu.md

Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) invită cadrele didactice din instituțiile de învățământ professional tehnic, să participe în cadrul instruirii privind utilizarea platformei Smartedu.md. Instruirea se va desfășura la data de 27 septembrie 2018, ora 14:00, în incinta Centrului Tekwill (str. Studenților 9/11).

Pentru a participa, vă rugăm să vă înregistrați aici.

Termen limită pentru exprimarea intenției de participare – 17 septembrie 2018

SMARTEDU.MD reprezintă biblioteca digitală care va servi drept mediu de stocare și partajare a resurselor electronice educaționale (cărți, manuale, materiale video sau link-uri utile) și platforma online de comunicare, interacțiune schimb de experiență și informație între actorii sistemului de învățământ din Moldova.

Platforma a fost creată de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și cu susținerea Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și a Agenției Coreene pentru Cooperare Internațională.

În cadrul instruirii participanții vor fi familiarizați cu toate aspectele ce țin de utilizarea eficientă a portalului educațional, inclusiv gestionarea corectă a rolurilor atribuite și interacțiunea cu alți utilizatori. Cunoștințele acumulate vor fi consolidate prin testarea funcționalităților smartedu.md și simularea scenariilor de utilizare.

Cheltuielile de transport ale participanților din regiuni vor fi rambursate conform tichetelor de călătorie.

Instruirea se desfășoară în cadrul Proiectului „Parteneriate pentru calitate și relevanță în învățământul vocațional TIC din Moldova”, implementat de Centrul Educațional Pro Didactica și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Cooperării Austriece pentru Dezvoltare.