Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Cum să decorezi frumos brad de Crăciun pentru Anul Nou 2023-2024: tendințe, stiluri și culori

Как красиво украсить ёлку на новый год

Nimic nu simbolizează mai bine Revelionul decât un brad de Crăciun împodobit cu ghirlande, jucării și panglici. Așadar, dacă aveți nevoie de idei despre cum să vă decorați bradul de Crăciun, considerați acest îndreptar. Am căutat pe internet o mare varietate de stiluri, așa că, indiferent de aspectul tău de decembrie, sigur vei găsi aici o idee potrivită.
De la bradul tradițional de Crăciun cu ghirlande colorate, jucării și panglici, până la bradul de Crăciun simplu în stil scandinav și multe altele, veți găsi o mulțime de idei aici.

Puteți decora singur bradul, dar vă sugerăm să invitați întreaga familie. Acesta este un motiv în plus pentru a petrece un timp plăcut alături de familie, pregătindu-vă pentru noul an.

Alegeți-vă bradul de Crăciun. Unii dintre voi pot folosi pomi de Crăciun proaspeți și naturali, iar alții artificiali, unii dintre voi pot dori un pom de Crăciun josuț, iar alții unul înalt. Puteți folosi aceiași pași de decorare pentru toate tipurile!

Cum să decorezi un pom de Crăciun în anul Dragonului Verde de Lemn 2024

Zilele trec incredibil de repede: acum puțin timp sărbătoream anul Iepurelui Negru de Apă, iar acum 2024, simbolizat de Dragonul Verde de Lemn, a sosit. Acesta simbolizează forța, puterea, energia și curajul. În plus, este un Dragon de Lemn care reprezintă dorința de a încerca lucruri noi și de a pune ideile în practică. Poate că acesta este un semn că ar trebui să te gândești în afara cutiei în acest an, chiar și în ceea ce privește decorarea bradului de Crăciun 2024. Sărbătoriți cu o strălucire unică pentru a fi pe placul patronului anului viitor. Folosiți culorile norocoase ale anului 2024 pentru a vă decora bradul de Crăciun. Aceste culori sunt verde, albastru sau negru. Cu toate acestea, verdele smarald este în centrul atenției. Auriul și argintiul sunt la fel de potrivite, deoarece dragonul iubește luminiile și sclipiciul. Deoarece verdele este o culoare strâns asociată cu natura, materialele organice vor fi de ajuns. Texturile naturale netratate și formele unice create de Mama Natură dețin întâietatea în acest 2024.

Idei cum să decorezi bradul de Crăciun

Decorarea unui pom de Crăciun în anul Dragonului Verde de Lemn 2024 poate fi un proces distractiv și creativ. Iată câteva idei despre cum să vă decorați bradul de Crăciun în acest an:

Paleta de culori verzi: Deoarece 2024 este asociat cu Dragonul Verde de Lemn, folosiți decorațiuni verzi ca și culoare principală. Ghirlandele, baloanele, panglicile și stelele verzi vor contribui la crearea unei atmosfere de magie a dragonului.

 • Elemente din lemn: Adăugați ornamente din lemn în pomul de Crăciun pentru a reflecta simbolul 2024. Acestea pot fi mici dragoni din lemn, stele sau bile cu accente din lemn.
 • Dragoni: Decorați-vă bradul de Crăciun cu imagini de dragoni. Acestea pot fi figurine de dragoni realizate din hârtie sau țesătură, sau chiar jucării moi în formă de dragoni care pot fi așezate pe brad.
 • Simboluri ale dragonilor: Folosiți simboluri ale dragonilor, cum ar fi imagini, respirație de foc sau solzi, pentru a crea decorațiuni interesante pentru pomul de Crăciun.
 • Becuri și lumânări: Adăugați lumini LED verzi și lumânări pentru a crea o atmosferă confortabilă și misterioasă în jurul bradului de Crăciun.
 • Ghirlandă verde: Înfășurați ghirlande verzi în jurul bradului de Crăciun pentru a sublinia tema verde și pentru a da dragonului din lemn și mai multă armonie.
 • Culorile naturii: Inspiră-te din natură și folosește decorațiuni în nuanțe naturale de verde, maro și auriu pentru a da bradului tău de Crăciun un aspect natural și magic.
 • Ramuri de conifere și conuri: Completați decorațiunile pentru bradul de Crăciun cu ramuri de conifere și conuri pentru a crea o atmosferă de pădure și natură.

Tendințe în decorul de Crăciun 2024: culori, brad, cadouri, iluminat

Într-un alt articol despre tendințele modei în materie de decorațiuni de Crăciun. Acolo veți afla care sunt cele mai importante 3 tendințe de Crăciun. Ce material și culoare sunt potrivite pentru decorarea casei. Ce jucării handmade, ce cadouri sunt în trend, care sunt tendințele în materie de iluminat stradal și multe altele.

Cum să decorezi un pom de Crăciun – decorațiuni de Anul Nou și jucării pentru pomul din 2024

Jucării cu simbolul Dragonului

Dragoni: Confecționați sau achiziționați jucării dragon de diferite mărimi și culori și așezați-le pe brad pentru a sublinia tema anului.

Jucării în formă de stele, baloane și clopoței

Alege bile și steluțe de diferite culori și mărimi și decorează întregul brad cu ele. Acest lucru va face ca bradul tău să fie luminos și variat. Clopoțeii din metal sau sticlă vor crea o atmosferă magică.

Globurile transparente pentru pomul de Crăciun vor fi o tendință majoră în 2024.

Fundițe și panglici

Pentru a crea un aspect unic, înlocuiți ghirlandele tradiționale cu panglici verticale sau orizontale.

Flori

Flori în decembrie? Destul de neobișnuit, nu-i așa? Cu toate acestea, totul este posibil în timpul sezonului magic. Preluând tendința cu decorațiuni cu trăsături originale, încercați idei de decor neașteptate, de exemplu, compoziții florale pe bradul de Crăciun. Apropo, puteți adăuga și fructe în compoziție.

Jucării din lemn

Adăugați ornamente din lemn în bradul de Crăciun pentru a reflecta simbolul 2024. Acestea pot fi mici dragoni din lemn, stele sau bile cu accente din lemn.

Foto

Jucării de brad de Crăciun cu fotografii: Imprimați fotografii de familie și creați jucării unice pentru pomul de Crăciun cu imagini ale celor dragi.

Fulgi de zăpadă

Combină fulgii mari de zăpadă albă cu bile de sticlă în diferite nuanțe de roz și turcoaz.

Materiale naturale și comestibile

Tendința cheie a sezonului rămâne materialele naturale: fructe uscate, panglici din țesături organice, conuri de pin și bețe de scorțișoară; există atât de multe produse pe care le puteți folosi. În acest fel, noul tău brad de Crăciun îți va uimi oaspeții și îți va plăcea stilul său original.
umpleți-l cu ornamente din acadele făcute cu propriile mâini, bibelouri viu colorate și ornamente transparente umplute cu jucării mici și bomboane.

Ornamente de sticlă pentru bradul de Crăciun

Accesoriile din sticlă sunt la modă în 2024. Așadar, dacă vă place decorarea ușoară, naturală și atemporală a bradului de Crăciun, ar trebui să încercați neapărat ornamentele din sticlă. În plus, indică intrarea în noul an cu o minte clară, transparență de intenții și o inimă liniștită.

Jucării tematice

Dați-le copiilor dvs. un cuvânt de spus în ceea ce privește tema bradului de Crăciun din acest an, decorându-l cu figurinele lor festive preferate, și anume acadelele.
LEGO – grație acestei imagini jucăușe, zilele în care vă împiedicați de LEGO-uri vor lua sfârșit.

Jucării moi

Jucăriile de pluș pe bradul de Crăciun pot transmite un adevărat caleidoscop de curcubee și căldură. Jucăriile de pluș vor arăta ca niște nori pufoși și ușori.

Te vei simți instantaneu mai vesel de îndată ce vei așeza pompoane colorate pe bradul artificial.

Как красиво украсить ёлку на Новый год 2023-2024

Ghirlande

Lumini strălucitoare de Crăciun: Folosiți lumini strălucitoare pentru a crea un efect de strălucire în jurul bradului de Crăciun. Alegeți lumini cu diferite culori și moduri de strălucire.

Tinsel

Dacă nu aveți chef să vă despachetați colecția de ornamente în acest an, pur și simplu acoperiți bradul de Crăciun cu tinsel.

Pomul de Crăciun făcut din mănuși și patine

Sărbătoriți semnele iernii umplând ramurile bradului de Crăciun cu mănuși și patine în culori asortate. Atașați patinele ferm de trunchi și aranjați-le uniform pentru a echilibra bradul.

Cadouri mici pe pomul de Crăciun

Cine spune că cadourile trebuie să stea sub bradul de Crăciun? Datorită acestei teme simple de brad de Crăciun cu ornamente într-o cutie de cadou, puteți găsi o mulțime de cadouri . Pentru o surpriză în plus în dimineața de Crăciun, folosiți unul dintre ornamente ca un mic cadou de Crăciun.

Parafernalia de Crăciun

Păpuși și îngerași de Crăciun: Decorați bradul cu păpuși, îngerași sau alte figuri care simbolizează Crăciunul.

Culori la modă pentru bradul de Crăciun din 2024

Culori naturale în pomii de Crăciun pentru sezonul 2024

Folosirea culorilor neutre și a texturilor naturale va permite ca verdeața copacului să devină un adevărat punct de atracție în cameră.

Verdele închis este încă în vogă pe pomul de Crăciun 2024

Nu trebuie să așteptați sărbătoarea de Crăciun preferată pentru a începe să vă decorați bradul de Crăciun. Decorați acest brad de Crăciun rar cu ornamente verzi pentru pomul de Crăciun, cum ar fi globuri și ghirlande de răchită. Aveți grijă doar să nu exagerați. Minimalismul este calea de urmat, mai ales atunci când decorați în mod festiv un spațiu mic.

Culoare albastru închis pe pomul de Crăciun 2024

Încercați să amestecați nuanțe de albastru pentru un efect glacial. Decorați-o cu o stea strălucitoare și veți avea un design uimitor.

Cum să decorezi un pom de Crăciun alb și argintiu

Un pom de Crăciun decorat cu ornamente albe și argintii va arăta foarte elegant.

Pom de Crăciun albastru și auriu.

Acest brad de Crăciun, încălzește spațiul cu decorațiunile sale bogate în albastru și auriu. Combinația de ornamente mate, lucioase și strălucitoare creează un efect frumos, mai ales atunci când este iluminat.

Brad de Crăciun albastru și alb.

Ghirlandele strălucitoare albastre și albe pur strălucesc de lumina magică, creând atmosfera unui basm misterios. Globuri lucioase, ca niște constelații strălucitoare, decorează fiecare crenguță, adăugând strălucire festivităților. Fulgii de zăpadă albi și jucăriile albastre adaugă jucăușie și magie acestui decor de iarnă. Acest aranjament va transmite sentimentul unei dimineți de iarnă înzăpezite.

Cum să decorezi un brad de Crăciun în culori albe și aurii

Pom de Crăciun decorat cu ghirlande albe ca zăpada care reflectă lumina luminilor aurii de sărbători. Bile aurii strălucitoare, ca niște sori mici, împodobesc fiecare crenguță, dând un luciu delicat acestui brad festiv. Jucăriile și mărgelele rafinate din aur, alb și alb adaugă rafinament și lux. Acest brad de Crăciun este întruchiparea splendoarei rafinate și a frumuseții solemne, invitându-vă să vă cufundați într-o atmosferă de noblețe și bucurie festivă

Brad de Crăciun în aur

Bijuteriile din aur, fundițele și o stea strălucitoare din aur fac din această piesă o compoziție câștigătoare. Când este timpul să împachetați cadourile, folosiți fundițele aurii ca decorațiuni pentru a uni totul.

Brad de Crăciun roșu și auriu

Acest brad de Crăciun strălucitor este atât de dulce și strălucitor încât pare zaharat. În loc să împrăștiați bilele ornamentale roșii și aurii strălucitoare în mod egal în jurul bradului, așezați-le în grupuri pe o singură ramură.

Cum să decorezi un pom de Crăciun de argint în 2024

Dacă sărbătorile tale strălucesc și strălucesc, nu poți greși decorându-ți bradul cu ornamente uriașe de Crăciun argintii.

Un brad roșu de Crăciun

Umpleți bradul de Crăciun cu globuri roșii și burgunde, ghirlande clasice de mărgele și panglici groase de fulgi de zăpadă pentru a da casei dvs. o atmosferă confortabilă și caldă.

Brad de Crăciun în aur și argint

Iată o altă idee care folosește nuanțe de auriu pentru a înveseli tonurile metalice tradiționale.

Cum să decorezi un brad de Crăciun în culori roz

Căutați ceva mai puțin tradițional în acest an? Ce zici de un brad de Crăciun roz, de culoare solidă? În ceea ce privește decorațiunile, auriul oferă un aspect spectaculos, iar nuanțele mai închise de roz dau profunzime bradului.Красивый розовый цвет творит чудеса с этим деревом, добавляет женственность традиционной цветовой гамме.

Cum să decorezi un brad de Crăciun colorat și vibrant

Alegeți o culoare strălucitoare și amuzantă, care să se potrivească cu gustul și decorul dumneavoastră. Dacă aveți o culoare de accent în casa dvs., încercați să o reflectați în alegerea decorațiunilor.

Idei de decorare a bradului alb de Crăciun

În locul unui brad alb cu aspect prea artificial, alegeți replici de calitate ale unor brazi naturali de culoare albă și decorați ca un profesionist cu compoziții monocrome de globuri, panglici și luminițe.

Alb-negru și alb decorare brad de Crăciun

Schimbați schema clasică de culori decorând bradul de Crăciun cu panglici și globuri în dungi albe și negre.

Accente portocalii și aurii

O combinație potrivită și la modă. Va atrage cu siguranță simbolul anului. Portocaliul simbolizează soarele, bucuria și mandarinele.
Este mai bine să decorați bradul cu bile, bomboane în culori aurii și portocalii. Jucăriile făcute în casă, feliile de portocale uscate vor arăta bine.

Decorarea în albastru și aur

Bradul de Crăciun acoperit cu jucării, flori și ornamente de culoare albastru închis și auriu va impresiona orice oaspete care vine să vă viziteze de sărbători. Vei fi impresionat chiar și de tine însuți de fiecare dată când vei trece pe lângă el.

Alb și verde pe bradul de Crăciun

Bilele albe, ca niște mici fulgi de zăpadă, atârnă confortabil pe ramuri, dând bradului un aspect magic. Jucăriile verzi sub formă de ace și conuri de brad adaugă naturalețe și bucurie festivă. Acest brad de Crăciun este întruchiparea magiei pădurii de iarnă, invitându-vă să vă scufundați în atmosfera de distracție de Anul Nou

Ornamente de curcubeu pe bradul de Crăciun

De ce să alegi o singură schemă de culori când le poți folosi pe toate? Dacă nu vă puteți decide asupra unei singure culori sau pur și simplu vă plac mai multe nuanțe, creați un curcubeu pe bradul de Crăciun.

Roșu și alb pe bradul de Crăciun

Două nuanțe simple de sezon pentru a crea un decor de Crăciun robust, cu un aspect festiv, dar sofisticat.

Culoare violet sau prună în bradul de Crăciun

Renunță la clasicele bijuterii roșii și verzi în favoarea celor mov.Dacă vrei să rămâi la culorile tradiționale de sărbătoare, dar ai prea mult roșu pentru tine, încearcă pruna. Este o nuanță similară, dar puțin mai bijuterie.

Cu ce poți decora vârful bradului tău de Crăciun în 2023-2024

Fie că este real sau artificial, bradul de Crăciun este probabil punctul culminant al decorului de sărbători din casa dumneavoastră. Pentru unii, decorarea unui pom de Crăciun este chiar o tradiție de familie! Așadar, dacă vrei ca veșnicul tău să iasă cu adevărat în evidență în acest 2024, încearcă una dintre cele mai bune idei de vârfuri de brad din recenzia de mai jos.
Pe lângă decorarea pomului de Crăciun cu decorațiuni și luminițe festive, lăsați ornamentul pentru pomul de Crăciun să fie nota finală. Un vârf de brad de Crăciun conferă bradului dvs. un sentiment de finalitate.

Strass fulg de zăpadă topper

Dacă sunteți un fan al decorațiunilor tradiționale pentru pomul de Crăciun cu fulgi de zăpadă, dar doriți un pic de farmec în decorul festiv, aceasta este alegerea potrivită pentru dvs. Are o bază aurie și pietre strălucitoare cu sclipici care strălucesc în lumină și conferă bradului dvs. de Crăciun un aspect elegant.

Vârf de flori

Acest buchet spectaculos este alcătuit din flori de magnolie, fructe de pădure și frunze amestecate care vor aduce o atmosferă festivă în sufrageria ta.

Bufniță

Fanii Harry Potter își pot aduce acasă propriul mesager bufniță. Această bufniță albă ca zăpada, cunoscută și sub numele de Hedwig, cocoțată în vârful bradului tău, va arăta ca și cum ar zbura.

Topper roșu de fructe de pădure

Acest buchet de fructe de pădure roșii va fi un accesoriu frumos pentru decorarea pomului de Crăciun.

Stea în stil vintage

Această stea colorată din vârful bradului de Crăciun are în interior peste 10 becuri multicolore, care, atunci când sunt conectate, vor da pereților dvs. o strălucire irizantă.

Topper rotativ cu fulg de zăpadă

Iată un topper cu fulgi de zăpadă cu LED-uri perfect pentru iubitorii de decorațiuni de sărbători maximaliste. Copiilor le va plăcea în special să privească fulgii de zăpadă proiectați cum se rotesc pe tavan.

Omul de zăpadă pe vârful bradului de Crăciun.

Dacă vă place, încercați acest ornament Frosty the Snowman cu mânere și o eșarfă cu dungi pentru a înveseli bradul de Crăciun.

Un ren strălucitor ca vârful unui pom de Crăciun.

După ce ați adăugat ghirlande și ornamente la pomul de Crăciun, acest ren va fi atingerea finală perfectă.

Gnome topper

Acest pitic cu o pălărie înaltă tricotată, nas cu nasturi și pantofi roșii se agață de vârful bradului tău cu Velcro atașat la brațe și picioare.

Steaua de ratan

Completați tema rustică a bradului dvs. de Crăciun cu acest vârf de stea din rattan cu beculețe viu colorate.

Moș Crăciun este în vârf

Moș Crăciun este cel care dăruiește Crăciunul, așa că de ce să nu vă decorați bradul cu legenda în costum roșu?

Topper tradițional de sticlă pentru pomul de Crăciun

Fie că plănuiești să îți decorezi bradul de Crăciun într-un stil minimalist, fie că îl împodobești cu decorațiuni și luminițe festive, acest ornament roz pentru bradul de Crăciun va ieși cu siguranță în evidență. Acest accesoriu în formă de bule vintage este frumos lucrat din sticlă.

Carusel

Acest carusel este prevăzut cu reni care se învârt și o stea strălucitoare, care va fi o încântare de privit atunci când deschideți cadourile.

Topper de turtă dulce

Biscuiții de ghimbir sunt întotdeauna un decor frumos în sărbătorile de Anul Nou.

Starfish topper

Sărbătoriți Crăciunul la mare? Alegeți o stea din coral natural sau strălucitor pentru a da atmosfera potrivită atmosferei festive. Acest obiect este frumos ca element natural pentru a vă decora bradul de Crăciun.

Arc neon

O adorabilă fundiță neon pentru pomul de Crăciun inspirată de Hello Kitty ? Da, te rog! Va arăta și mai drăguț cu un pom de Crăciun roz sau alb!

Mickey Mouse ca un ornament pentru bradul de Crăciun.

Disney este o lume fascinantă, plină de magie, distracție și de personajele preferate pe care le-am îndrăgit cu toții, inclusiv Mickey Mouse. Cu acest topper poți aduce farmecul Disney în casa ta.

Idei de decorare a suportului pentru bradul de Crăciun pentru 2023-2024

Vedeți aceste idei de baze festive pentru bradul de Crăciun.

Guler de coș

Acest guler de coș pentru pomul de Crăciun este confecționat din fibre de cornucopia, creând un aspect frumos texturat.

Guler Shell

Decorați partea de jos a bradului de Crăciun cu un guler de scoici naturale capiz. Tonurile naturale strălucitoare și rama aurită vor conferi un aspect elegant bradului dvs. de Crăciun. Perfect pentru un decor cu tematică glam sau metalică și va fi un accent izbitor pentru ornamentele de sticlă și panglicile strălucitoare.

Guler de butoi din lemn

Acest colier din lemn pentru bradul de Crăciun este inspirat de butoaiele de whisky. Garnitura din piele naturală și niturile din fier conferă acestui guler de butoi un farmec natural.

Pom de Crăciun într-o cutie de lemn

Oferă-i bradului tău de Crăciun un aspect modern cu o cutie elegantă din lemn.

Găleata de la baza bradului de Crăciun

Adăugați o notă de farmec rustic la bradul dvs. cu găleți metalice cu zăbrele. Acest guler pentru pomul de Crăciun se potrivește unei varietăți de stiluri de decorare, de la cel de fermă la cel modern și industrial.

Sat de Crăciun din lemn la baza bradului

Creați o atmosferă fermecătoare de Anul Nou cu figurinele din lemn pentru căsuțele din satul de Crăciun.

Falsă fusta de brad de Crăciun de blană

Adăugați căldură pomului de Crăciun în acest sezon cu inserții de blană de lux. Aceste fuste vor adăuga o notă confortabilă și sofisticată festivităților dvs. O astfel de fustă va imita zăpada de sub bradul dumneavoastră de Crăciun.

Covor cu imagini de Anul Nou

Dați bradului dvs. de Crăciun o notă de finisare colorată cu o fustă de imagine de Crăciun. Combinați-o cu accente tradiționale sau scandinave pentru a completa decorul festiv.

O fustă de catifea pentru pomul de Crăciun

Oferiți bradului dvs. de Crăciun un aspect cu adevărat regal cu o fustă luxoasă din catifea.

Coș – Suport pentru pomul de Crăciun

Coșurile sunt cele mai populare suporturi pentru pomul de Crăciun, deoarece aduc o notă șic și confortabilă oricărui spațiu și, în același timp, având un aspect destul de neutru, se potrivesc multor interioare și stiluri de decor.

Utilizați pânză de sac

O bucată mare de pânză de sac este perfectă pentru a acoperi partea de jos a bradului de Crăciun. Acoperiți un suport inestetic cu pânză de sacou și fixați-l cu panglică.

Un carouri în jurul trunchiului bradului de Crăciun.

Dacă nu vrei să te dai în vânt după fantezie sau nu ai niciun decor, fustă sau sertar, poți folosi orice carouri tricotate pe care le ai în casă.

Scena de Revelion sub brad

Nu doriți nimic standard?
Amenajează o întreagă scenă înzăpezită sub brad, cu urși polari și pomi de Crăciun albi, copiilor tăi le va plăcea la nebunie!
Poți folosi și o sanie de epocă, poți face un întreg sat înzăpezit la poalele bradului, poți folosi orice cutie de cadouri.
Puneți bradul de Crăciun într-un ghiveci înalt, astfel încât să puteți pune cadourile sub el fără să le acoperiți.

Moduri de a decora bradul de Crăciun

Există multe moduri de a decora un brad de Crăciun.

 • În spirală. În această metodă, agățați mai întâi ghirlanda pe brad, începând de la ramurile inferioare. Liniile ghirlandei vă vor ghida cum să agățați jucăriile. Aici este important ca jucăriile de pe un palier să se potrivească între ele ca și culoare.
 • În cerc. Aici, de jos, atașați bilele mari și mai aproape de vârf cele mici. De asemenea, este mai bine să rămâneți la o singură culoare.
 • Aranjament haotic. Se presupune că se pot agăța jucăriile în orice ordine.
 • Pe linii verticale. Mai întâi trebuie să luați ghirlande sau panglici și să le atârnați de sus până la ramurile inferioare în linii precise. Conform aceleiași reguli, completați decorul cu bile.
 • Aranjament haotic. Se presupune că se atârnă jucării în orice ordine.

Ordinea de decorare

Bradul de Crăciun ar trebui să fie decorat din ghirlandă. Apoi atârnați bilele. Pentru a face acest lucru, bradul trebuie împărțit în trei părți.

În partea de jos atârnă bilele mai mari, în mijloc – medii, iar deasupra – cele mai mici bile. Apoi treceți la decorarea cu ploaie, sclipici, fulgi de zăpadă.

Decorațiuni pentru bradul de Crăciun după stil

Stil eco

În linii verticale. Mai întâi trebuie să luați ghirlande sau panglici și să le atârnați de sus până la ramurile inferioare în linii precise. Conform aceleiași reguli, completați decorul cu baloane.

Retro

Acoperiți baza inestetică a unui brad artificial de Crăciun, așezându-l într-o cutie de bomboane de epocă sau într-un cufăr de jucării. În ceea ce privește ornamentele, găsiți un set colorat în stil vintage.

Boho

Boho este, de fapt, o versiune prescurtată a cuvântului “boem”, un termen inventat pentru a descrie o comunitate de oameni creativi, fără griji și artistici, din Parisul secolului al XIX-lea. În esență, spiritul decorului boho este un mod dezinvolt de a privi un spațiu. Este un mod de a combina obiecte din diferite culturi și perioade de timp.

Stil scandinav

Folosiți un mod grijuliu și minimalist de a sărbători momentele speciale caracteristice țărilor nordice. Alegeți un brad de Crăciun natural și decorați-l cu luminițe monocolore. Asta este tot ce vă trebuie pentru a recrea stilul de viață relaxat al scandinavilor.

Provence

Stilul este o reflectare a culturii și a tradițiilor populare din Franța. Acest stil întruchipează spiritul Franței. Întotdeauna un chic francez ușor.
Este caracteristică o schemă de culori deschise în nuanțe pastelate cu elemente de lavandă, mentă și tonuri de nisip. Bradul de Crăciun poate fi decorat cu dantelă.

Stil rustic

Un brad de Crăciun decorat în stil rustic sugerează decorarea bradului în culorile roșu, alb și argintiu. Sau în nuanțe de culori apropiate de acestea. Cu toate acestea, decorațiunile trebuie să fie de nuanțe calme, fără sclipici.

Loft

Loft este o combinație îndrăzneață de stil modern de loft și atmosferă festivă. Pomul de Crăciun este decorat într-un stil minimalist, folosind accente de metal și sticlă, ca un ecou al unui aspect urban. De la detalii industriale la modele geometrice moderne. Bradul de Crăciun în stil loft întruchipează modernitatea și îndrăzneala, cufundându-vă într-un stil urban sofisticat în cel mai festiv moment.

Minimalism

Vă sugerăm să vă decorați bradul de Crăciun în acest sezon în cel mai minimalist mod posibil. În plus, nu va trebui să cheltuiți bani pe decorațiuni noi. Sau renunțați la ornamente și folosiți ghirlande pentru a crea un aspect elegant.

Un brad clasic de Crăciun

De la ornamente nostalgice la ghirlande și stele aurii, nu veți da greș cu un pom de Crăciun tradițional, care vă va umple spațiul cu veselie festivă.

Decor monocrom pe bradul de Crăciun

Să rămâi la o culoare care îți place cel mai mult este una dintre cele mai la modă idei de decorare a pomului de Crăciun. Totuși, ceea ce ne-a atras primul atenția a fost culoarea roșie, care se asortează perfect cu ramurile verzi și recreează aspectul familiar și confortabil al unui brad de Crăciun.

Vintage

Căutați în magazinele de antichități ornamente în stil vintage care vor face un copac complet unic.

Art Deco

Stilul Art Deco a apărut în Europa în anii 1920. Astăzi i se dă un alt nume: stilul Great Gatsby. Este întruchipat în jucării care amintesc de pietre prețioase și bijuterii. Principala lui carte de vizită este proporționalitatea formelor și expresivitatea, care se manifestă în detalii. Bilele rotunde din sticlă și oglindă arată foarte frumos pe pomul de Anul Nou, care reflectă în mod interesant lumina ghirlandelor festive.

High tech

Într-o cameră decorată în stil High Tech, un molid tradițional va arăta plictisitor. Deși această opțiune nu trebuie ignorată. Cel puțin este neobișnuit. Dar este totuși de preferat să creați o imitație a unui copac de Anul Nou. De exemplu, ca opțiune, puteți folosi un decor suspendat format din bile strălucitoare și benzi LED sub formă de con.

Stil glamour

Stilul glamour este asociat cu glamourul și luxul. Brad de Crăciun plin de farmec – elegant și strălucitor, decorat cu ornamente de sticlă și cristale. luminează camera, strălucind cu culori bogate. Culorile unor astfel de bijuterii sunt în principal auriu și argintiu, dar puteți adăuga și alb, gri și pastel. Acest stil se potrivește interioarelor simple, elegante și moderne, în tonuri de alb și elemente aurii sau argintii. Este bine sa stropesti bradul de Craciun cu sclipici, care ii va da si mai multa stralucire.

Semne și superstiții despre bradul de Anul Nou

Bradul de Crăciun nu trebuie să stea gol: se crede că bradul de Crăciun nu trebuie să fie gol înainte de sărbători. Ar trebui să fie decorat și să aștepte vacanța pentru a aduce bucurie și abundență în casă.

Decorațiuni de Anul Nou: Unii cred că decorațiunile de pe bradul de Crăciun pot avea anumite semnificații simbolice. De exemplu, bilele roșii pot aduce noroc, iar o stea în vârful unui copac este un simbol al speranței și fericirii.

Nu scoateți înainte de program: Există o părere că bradul de Crăciun ar trebui îndepărtat abia după Crăciun, pentru a nu încălca tradițiile și pentru a păstra bunăstarea casei.

Cereri și urări: În timp ce împodobesc bradul de Crăciun, oamenii își pun uneori urări de sănătate, fericire sau succes pentru anul care vine.

Unde este mai bine să instalați un brad de Crăciun în anul Dragonului de Lemn Verde?

Potrivit Feng Shui, în Anul Dragonului de Lemn Verde, cel mai bine este să plasați un brad de Crăciun în partea de nord a casei sau a spațiului de lucru. Acest lucru poate ajuta la atragerea norocului, armoniei și succesului în acest an. În plus, este important să acordați atenție compoziției generale a camerei, astfel încât copacul să nu interfereze cu fluxul liber al energiei și să nu blocheze calea de mișcare.

Când să împodobiți bradul pentru Crăciun și Anul Nou 2024


Bradul pentru Crăciun și Anul Nou 2024 este cel mai bine pus cu câteva zile înainte de sărbători, de obicei acest lucru se face la sfârșitul lunii decembrie, cu aproximativ o săptămână înainte de Anul Nou. Unii preferă să ridice bradul mai aproape de Crăciun, în jurul datei de 25 decembrie, astfel încât să fie frumos împodobit pentru sărbătoarea în sine. Este important să țineți cont de preferințele individuale și de tradițiile familiei atunci când alegeți momentul instalării bradului.

Ce poți face pentru ca un brad natural să reziste mai mult?

Pentru a face un brad natural de Crăciun să reziste mai mult, puteți face următoarele:

 • Alegerea bradului potrivit: La cumpărare, alegeți brazi proaspeți cu ace verzi și flexibile. Înainte de a cumpăra, bateți în trunchiul copacului – dacă acele încep să cadă, este mai bine să alegeți un alt copac.
 • Pregătirea trunchiului: Este necesar să tăiați marginea inferioară a trunchiului de copac înainte de instalare și să-l puneți în apă cât mai curând posibil.
 • Menținerea umidității: Arborele necesită suficientă apă pentru a menține prospețimea. Verificați regulat nivelul apei din suport și completați astfel încât butoiul să fie mereu scufundat în apă.
 • Evitați supraîncălzirea: nu vă așezați copacul în apropierea surselor de căldură, cum ar fi radiatoarele sau radiatoarele. Acest lucru va ajuta să păstrați acele proaspete și verzi.
 • Protecție împotriva razelor solare: Cel mai bine este ca copacul să stea într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
 • Aburire regulată: pulverizarea cu apă peste ace ajută la păstrarea lor proaspătă.
 • Urmând acești pași, pomul tău va rămâne verde și proaspăt pe tot parcursul sezonului de vacanță.

Idei creative – cum să decorezi frumos un brad de Crăciun pentru Anul Nou

Brad de Crăciun împodobit cu baloane

Credem că copiilor le va plăcea foarte mult ideea de a înlocui decorațiunile tradiționale pentru pomul de Crăciun cu baloane strălucitoare. Trebuie doar să ai în vedere că acest look nu va dura mult.

Arborele cu tematica bomboanelor

Începeți cu un pom de Crăciun alb artificial și umpleți-l cu ornamente de trestie de bomboane DIY, bulele colorate și ornamente clare pline cu jucării mici și bomboane. Completați aspectul cu o ghirlandă cu pompon curcubeu.

Pomul de Crăciun violet – tendința sezonului

Tendințele actuale de design se concentrează în principal pe echilibrul dintre natural și virtual. Dacă simți că ești mai aproape de a-ți exprima sentimentele cu lucruri luminoase și neașteptate, schimbă verdele cu o nuanță neobișnuită precum violetul, una dintre cele mai mari tendințe de culoare ale sezonului.

Alternativa la bradul de Craciun

În special pentru cei care au spațiu limitat, experții sfătuiesc să decorați un perete gol cu ​​crengi de pin, improvizând un brad de Crăciun. Desigur, adăugați câteva bile care sunt suficient de ușoare pentru a nu trage ramurile în jos.

Conuri de pin în loc de jucării

Conuri naturale, conuri aurii, conuri strălucitoare: acest molid are de toate.

Pomul de Crăciun pe dos

Un brad de Crăciun cu susul în jos este o modalitate creativă de a folosi un brad ca decor într-un mod netradițional. Întoarcerea bradului cu susul în jos a devenit pentru prima dată o tradiție în Evul Mediu, când creștinii din Europa de Est l-au întors cu susul în jos pentru a reprezenta Sfânta Treime.
Există, de asemenea, o explicație mai practică și mai simplă pentru un copac cu susul în jos, atât din punct de vedere istoric, cât și din prezent: ocupă mai puțin spațiu.