Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Cele mai stilate tendințe de ochelari pentru anul 2023

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

După nenumărate ore petrecute în fața unui ecran, ochelarii au devenit, fără îndoială, o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Nu numai că sunt o modalitate eficientă de a bloca lumina albastră de la monitor și de a lucra mai confortabil, dar sunt și o oportunitate de a vă arăta stilul unic.

Fie că aveți nevoie de o pereche cu lentile de prescripție medicală sau pur și simplu doriți să vă completați look-ul cu ochelari la modă, vă garantăm că vă va plăcea varietatea de opțiuni de ochelari în tendințe în 2023. Continuă să citești pentru a găsi stilul tău preferat!

Cele mai moderne rame de ochelari pentru femei în 2023

Ochelari pătrați de dimensiuni mari

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Șanțurile anilor ’70 se întorc la noi în 2023. În acest sezon, ochelarii pătrați supradimensionați domină piața de ochelari. Acestea sunt accentul perfect pentru orice look și sunt la fel de izbitoare în fotografii ca și în realitate.

Acest stil este, de asemenea, excelent pentru cei care poartă ochelari cu dioptrii mari, deoarece lățimea ramei oferă o acoperire și un suport amplu pentru lentilele groase.

Colțurile simetrice încadrează frumos fața și arată deosebit de bine pe fețele rotunde și ovale. Cu dimensiunea și potrivirea potrivite, acestea adaugă exact ceea ce trebuie pentru a defini trăsăturile mai subțiri ale feței, fără a copleși colțurile moi ale feței.

Un exemplu de ochelari pătrați la modă:

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Ochelari rotunzi

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Dacă preferi ceva mai minimalist, următoarea tendință în materie de ochelari este pentru tine. Ochelarii rotunzi sunt un clasic atemporal potrivit pentru orice ocazie și se pot integra perfect în garderoba ta, indiferent de stilul tău.

Deși, din punct de vedere tehnic, sunt mereu în vogă, au devenit recent deosebit de populare datorită valului Hallyu, mai mulți actori de k-dram și k-pop purtând aceste rame pe ecran și în afara lui.

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Stilul discret tinde să arate cel mai bine pe persoanele cu o față în formă de diamant sau de inimă, deoarece ajută la atenuarea trăsăturilor mai unghiulare și oferă un aspect tineresc și atractiv. Ochelarii rotunzi arată de asemenea foarte bine pe o față ovală, deoarece silueta accentuează curbele naturale ale acestei forme de față ca nimeni alta.

Exemplu de ochelari rotunzi în tendințe:

Ochelari în formă de cat-eye

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Ochelarii în formă de cat-eye, care au fost populari în anii ’50, devin din nou o tendință în 2023.

Acestea au revenit pe radarul tuturor designerilor și fashionistelor. Reînnoiți cu forme geometrice și combinații unice de culori, acești ochelari vă vor evidenția individualitatea sofisticată, menținând în același timp un aspect profesional.

Cel mai bun lucru la ochelarii cat-eye este că se potrivesc aproape oricărei forme de față, accentuând punctele înalte ale feței pentru a crea un aspect natural, cizelat.

Un exemplu de tendințe ale modei pentru ochelarii cat-eye:

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023
Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Ochelari de formă geometrică cu rame subțiri

Ramele subțiri au fost întotdeauna îndrăgite pentru aspectul lor elegant și minimalist. Chiar mai bine, acestea sunt disponibile într-o mare varietate de forme și siluete pentru purtători de toate formele feței. În special în acest sezon, stilurile geometrice sunt în prim-plan, prezentând o abordare modernă a unui clasic atemporal.

Acești ochelari ușori sunt ideali pentru cei care au ochelari fără lentile sau pentru cei care au nevoie doar de protecție împotriva luminii albastre a monitorului.

Un exemplu de ochelari eleganți, cu formă geometrică, într-o ramă subțire:

Ochelari transparenți din acetat

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Pentru cei care caută rame expresive, dar totuși discrete, poate că tendința din acest an a acetatului transparent se va potrivi. Cu o nuanță moale, aceste rame conferă oricărei ținute un aer ușor și casual.

Ramele transparente sunt în continuare în tendințe în 2023, cu neutre moi și nuanțe pastelate în continuă creștere a cererii. Dacă doriți să adăugați ochelari de acetat la look-ul dumneavoastră, asigurați-vă că alegeți o culoare care să vă completeze trăsăturile individuale.

Dă viață look-ului tău cu aceste rame elegante din acetat:

Ochelari de aviator cu vârful plat

Самые модные и стильные тренды на очки в 2023 году

În concordanță cu renașterea tendințelor anilor ’70, stilul flat-top a revenit, dovedindu-se a fi nu numai un stil de ochelari popular, ci și un stil de ramă de ochelari mainstream. Iubite de celebrități și designeri, aceste rame arată bine pe orice formă de față, așa că îți recomandăm să încerci această siluetă ultramodernă pe tine!

Un exemplu de ochelari Aviators cu vârf plat, în tendințe și eleganți:

Previziuni privind tendințele industriei de ochelari pentru 2023

Doriți să țineți pasul cu tendințele modei? Aici vă spunem despre toate tendințele cheie care vor apărea în 2023:

Ochelari cu ochi de pisică în stil arlechin

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Pe lângă modelele actualizate de ochelari cat-eye pe care le vom vedea în acest 2023, un alt stil care va reveni în curând este stilul original Harlequin, care a fost numele ochelarilor cat-eye de pe vremuri. Inspirată de masca Harlequin, această ramă îndrăzneață este atrăgătoare și cu siguranță potrivită pentru cele mai îndrăznețe.

Rame retro rotunde cu un twist modern

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Ochelarii perfect rotunzi, cu rame retro, vor reveni și ei la modă în acest an. Pregătește-te să te îndrăgostești de farmecul acestei forme clasice.

Ochelari de dimensiuni mari și de diferite forme

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Supradimensionarea și maximalismul rămân la modă, ceea ce înseamnă că veți vedea și mai multe siluete unice în acest an.

Culori și imprimeuri pentru ochelari la modă

Pe lângă alegerea stilului potrivit de ramă, un alt lucru pe care îl facem întotdeauna când mergem la cumpărături este să găsim nuanța perfectă pentru noii noștri ochelari. Dacă nu știți ce culoare să alegeți, iată câteva nuanțe la modă:

Ochelari în culori neutre

Nuanțele calde, neutre au fost în creștere în ultima vreme. Acestea fac minuni pentru tenul tău și se potrivesc cu aproape orice ținută.

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Există, de asemenea, multe rame neutre din materiale combinate, ideale pentru cei care vor să arate mai expresiv, dar nu vor ca ochelarii lor să fie prea vizibili.

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Tendința perenă pentru ochelarii de culoarea carapacei de broască țestoasă

Pentru cei care își doresc o ramă versatilă și frumoasă, ochelarii de soare în culoarea carapacei de broască țestoasă vor fi pentru totdeauna o alegere sofisticată pentru toate anotimpurile.

Culori strălucitoare de ochelari eleganți

Dacă îți place să atragi atenția asupra ta, adaugă la look-ul tău o pereche de ochelari de soare eleganți, în culori vii. Nu vei trece neobservat!

Modele de ochelari care nu se demodează niciodată

Dacă ești genul de persoană căreia nu-i place să urmeze ultimele tendințe în materie de ochelari, nu poți da greș cu acest clasic:

Ochelari browline

Sofisticate și inerent superbe, ramele browline vor fi întotdeauna unul dintre cele mai căutate stiluri din industria ochelarilor. Se potrivește în special celor a căror garderobă înclină mai mult spre stilul provincial.

Datorită designului lor ponderat, ramele browline sunt excelente pentru a atrage atenția asupra ochilor și pentru a accentua trăsăturile feței.

Forma ochelarilor care se potrivește fețelor este diamant, inimă, triunghi și pătrat.

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

Forma ochelarilor care se potrivește fețelor este rotundă și ovală.

Самые модные и стильные тренды на очки в 2023 году

Ochelari cu ramă dreptunghiulară

Dacă vă plac ramele pătrate, dar doriți un efect mai subtil, ramele dreptunghiulare sunt cele mai bune prietene ale dvs. Arată foarte bine pe oameni de toate vârstele și formele feței!

Cele mai elegante tendințe de ochelari pentru anul 2023

În timp ce urmărirea ultimelor tendințe poate fi fascinantă pentru mulți, cel mai important lucru este să alegeți un stil care să vă pună în evidență cele mai bune trăsături și personalitatea unică. La urma urmei, ochelarii de soare sunt o extensie a caracterului tău, așa că, în cele din urmă, cel mai important este să alegi o pereche care te face să te simți cel mai autentic.

Având în vedere acest lucru, înainte de a alege ochelarii la modă, vă recomandăm să vă cunoașteți personalitatea, care poate juca un rol important în alegerea formei și culorii ramei.