Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Eșarfe pentru femei la modă în 2023: Fotografii de mărci faimoase

Șalurile pentru femei fac parte de mult timp din garderoba femeii moderne. Acestea adaugă o notă de esență, rafinament și personalitate. În acest articol, am analizat eșarfele de damă la modă pentru 2023 și la ce să te uiți atunci când alegi. Șalurile continuă să fie un accesoriu la modă în 2023, incluzând o varietate de materiale și stiluri.

Cum de a alege batista potrivită pentru o femeie?

Модные женские платки

Astăzi există multe variante de eșarfe și moduri de a le purta. Tendințele modei îți permit să încorporezi accesoriul în aproape orice imagine, principalul lucru este să alegi materialul, textura, culoarea și modul potrivit de a purta eșarfa.

Atunci când alegeți o eșarfă, este important să luați în considerare nu numai aspectul, ci și calitatea și caracterul practic. În prezent, batistele sunt un accesoriu la modă, iar în magazine există o gamă largă de alegere: din piele, matlasate, tricotate etc. Atunci când cumpărați, ar trebui să determinați scopul achiziției. Dacă este un șal de iarnă, ar trebui să acordați atenție compoziției materialului. Batistele din lână nu numai că arată elegant, dar și rețin bine căldura. Dacă batista este necesară pentru o funcție decorativă, atunci se recomandă să alegeți o batistă de mătase, care poate fi purtată atât pe gât, cât și pe cap. Atunci când alegeți opțiunile mai bugetare de satin, ar trebui să acordați atenție calității materialului și lipsei de strălucire ieftină. Eșarfele din bumbac sunt frumoase și confortabile, dar sunt predispuse la seturi grele ca și alte țesături naturale. Merită, de asemenea, să acordați atenție la tivul marginilor – în această privință este de preferat lucrul manual.

Cu ce ar trebui să fie asociată eșarfa în garderobă?

Модные женские платки

Batista se potrivește cu aproape orice ținută și stil, principalul lucru este să alegi modul potrivit de a o purta. Dacă batista este aleasă pentru îmbrăcăminte exterioară, aceasta se combină perfect cu un palton, un sacou clasic sau o haină de blană. Pentru ținutele de zi cu zi, eșarfa poate fi purtată cu cămăși, fuste și gulerașe, creând o imagine feminină și armonioasă. Accesoriile clasice și elegante care completează perfect eșarfa sunt ochelarii de soare.

Cum găsesc batista potrivită pentru a se potrivi cu aspectul?

Atunci când alegeți un văl, ar trebui să țineți cont de tipul dvs. de înfățișare, inclusiv de culoarea pielii și de trăsăturile feței.

  • Tipul de toamnă se potrivește culorilor profunde, cum ar fi albastru, maro, burgundia, verde închis și bej.
  • Tipul de iarnă se potrivește nuanțelor reci, cum ar fi roz pal, verde iarbă și turcoaz.
  • Tipurile de primăvară caută nuanțe pastelate.
  • Iar tipurile de vară caută cafea și lapte, kaki, lăptos și albăstreleu.

Dacă aveți trăsături faciale luminoase, este indicat să alegeți o eșarfă cu un imprimeu mare pentru a le accentua. Iar dacă trăsăturile tale faciale sunt mici și delicate, imprimeul ar trebui să fie potrivit – mic și armonios.

Cum să îngrijiți și să păstrați batistele?

Batistele nu sunt doar un accesoriu frumos, ci și util în garderoba ta. Dar pentru ca acestea să-și păstreze frumusețea și să dureze mult timp, trebuie să fie îngrijite și depozitate corespunzător.

În primul rând, trebuie să urmați recomandările pentru îngrijirea unui anumit tip de eșarfă. Dacă este din mătase, ar trebui să o spălați doar manual, la o temperatură nu mai mare de 30 de grade, și să o călcați la temperatură medie. Batistele din lână pot fi spălate de mână sau în mașina de spălat la o temperatură care nu depășește 30 de grade și trebuie folosite produse speciale pentru spălarea lânii.

Модные женские платки

Cel mai bine este să folosiți un sertar sau o cutie separată pentru a depozita batistele, pentru a evita să le ghemuiți și să le murdăriți. Acestea pot fi depozitate rulate sau într-un singur strat, dar în ambele cazuri trebuie să evitați să împăturiți batistele în mai multe straturi, pentru ca acestea să nu-și piardă forma. De asemenea, trebuie evitat contactul cu lumina directă a soarelui pentru a nu le decolora.

Модные женские платки

Urmând aceste îndrumări simple, puteți menține frumusețea și longevitatea batistelor din garderoba dumneavoastră.

Cum să legați frumos eșarfa pentru femei în jurul gâtului

O eșarfă de gât pentru femei poate fi un accent izbitor pentru look-ul unei femei. Eșarfele mari, voluminoase, legate în jurul gâtului într-o varietate de stiluri vor fi la modă în 2023:

Nod clasic

Pentru a lega o batistă într-un nod clasic, împăturește-o în jumătate pentru a forma un triunghi, apoi leagă capetele batistei în jurul gâtului și bag-o înăuntru. În prima metodă, legați batista la ceafă și lăsați triunghiul pe piept.

Модные женские платки

Al doilea mod este mai funcțional. Puteți lega eșarfa în mod clasic, iar apoi, în orice moment, puteți trage eșarfa pe umeri.

Модные женские платки

Golfik

Pentru a lega o batistă ca un șal, împăturiți-o în două și apoi legați-o în jurul gâtului, lăsând capetele peste umeri și deasupra pieptului.

Модные женские платки

Fluturele

Pentru a lega o batistă în formă de fluture, împăturiți-o în două și legați-o în jurul gâtului strecurând un capăt al batistei peste celălalt, apoi faceți un nod pe piept.

Модные женские платки

Arc

Un alt mod elegant de a lega o batistă este să o legați în formă de fundiță. Pentru a face acest lucru, îndoiți batista în jumătate, apoi înfășurați-o în jurul gâtului, făcând un nod la ceafă. Apoi, luați capetele batistei rămase în partea din față a gâtului și legați-le în formă de fundiță.

Модные женские платки

Cum să legați frumos eșarfă pentru femei pe cap

Un alt mod popular de a purta eșarfele pentru femei este legarea lor pe cap. Legarea unei eșarfe pe cap poate fi o modalitate ușoară de a adăuga stil și rafinament look-ului tău. Nu numai că este o tendință de modă, dar este, de asemenea, o modalitate la îndemână de a vă menține părul în ordine sau de a vă proteja părul de soare. Există multe moduri de a lega un fular, dar vom arunca o privire asupra câtorva dintre cele mai populare:

Bandaj

Unul dintre cele mai simple moduri de a lega o batistă pe cap este să o legați ca pe o bentiță. Pentru a face acest lucru, pliați batista în formă de triunghi și așezați-o la ceafă, apoi faceți un nod în partea din față a capului. Această metodă este potrivită pentru batistele subțiri, cu țesătură texturată.

Модные женские платки

Nod

Un nod clasic la ceafă. Luați o batistă și împăturiți-o pe diagonală pentru a forma un triunghi. Întoarceți batista astfel încât partea de sus a triunghiului să fie orientată în jos, iar marginile laterale să fie la dreapta și la stânga capului. Faceți un nod la ceafă și băgați capetele batistei sub nod.

Модные женские платки

Opt

Fă o bentiță dintr-o batistă. Puneți-o pe cap astfel încât capetele să fie deasupra frunții. Împletiți-le astfel încât capătul drept să treacă în spatele capului din partea stângă și invers. Înfășurați în împletituri și fixați cu un nod în mijlocul frunții. Strângeți capetele pentru a nu atârna liber.

Модные женские платки

Bandana

Piesă de cap din bandană. Pliați batista pe diagonală pentru a forma un triunghi. Întoarceți batista astfel încât partea de sus a triunghiului să fie orientată în jos. Așezați batista pe cap astfel încât părțile laterale ale batistei să se alinieze cu urechile. Legați capetele batistei la ceafă.

Модные женские платки

Cum de a alege batiste în funcție de sezon

Șaluri pentru iarnă

Eșarfele călduroase de iarnă pot înlocui pălăriile tradiționale și pot fi o completare excelentă a garderobei de iarnă. Nu vă vor zdrobi părul și nu vă vor strica coafura, dar vă vor oferi protecție pentru cap și urechi împotriva frigului, a zăpezii și a vântului. Dacă sunteți în căutarea unei batiste care să vă țină de cald pe lângă funcția decorativă, acordați atenție produselor realizate din materiale naturale cu adaos de lână sau șalurilor matlasate cu puf în interior, care sunt foarte populare în prezent.

Șaluri pentru toamnă

În funcție de stadiul toamnei, putem experimenta cu alegerea eșarfelor. La începutul toamnei, putem folosi eșarfe subțiri, stilizate, pentru a ne proteja de precipitațiile ușoare. În anotimpurile mai reci, luați în considerare eșarfele realizate din materiale mai călduroase, cum ar fi pânză de palton, piele de căprioară sau piele.

Șaluri pentru primăvară

Primăvara, eșarfele pentru femei pot fi folosite ca o completare a hainelor exterioare ușoare, cum ar fi o jachetă sau un hanorac. De asemenea, pot fi purtate ca o acoperire a capului pentru a proteja împotriva vântului rece. În plus, eșarfele pot fi folosite ca accesoriu pentru rochii și fuste, pentru a adăuga un plus de feminitate și eleganță aspectului.

Șaluri pentru vară

În timpul verii, eșarfele pentru femei pot fi folosite ca pălării – legate în jurul capului sau legate în vârful capului. De asemenea, pot fi purtate în jurul gâtului ca accesoriu la haine ușoare. Eșarfele pot fi folosite și ca îmbrăcăminte de plajă, acoperind umerii și capul de soare.

Materiale pentru batiste

În 2023, materialele naturale vor fi în trend. Bumbacul, mătasea, inul și lâna vor fi principalele materiale pentru eșarfe. Batistele tricotate vor fi, de asemenea, populare. Aceste materiale nu sunt doar frumoase la vedere, ci și plăcute pentru corp. 

Eșarfe de mătase

Eșarfele de mătase au fost întotdeauna un simbol al luxului și al rafinamentului. Acestea vor fi foarte populare în 2023. Aceste eșarfe pot fi folosite ca eșarfe, bentițe pentru cap sau chiar ca o curea la pantaloni sau fuste. Ele vor adăuga o notă de eleganță și rafinament look-ului tău.

Batiste de dantelă

Batistele din dantelă vor fi foarte populare în 2023. Acestea vor adăuga romantism și rafinament look-ului tău. Șalul poate fi purtat ca o eșarfă, o bentiță sau chiar ca parte a unui look de nuntă.

Eșarfe de puf

Eșarfele din puf vor fi în tendințe în 2023. Aceste produse sunt perfecte pentru cei care vor să arate elegant și original, fără a uita de confort și căldură. Creatorii de modă oferă o gamă largă de eșarfe din puf, în diferite culori și texturi, care pot fi combinate cu diferite stiluri vestimentare.

Batiste tricotate

Șalurile tricotate vor fi la apogeul popularității în 2023. Acestea sunt perfecte pentru a crea un look confortabil în timpul sezonului rece și pot fi realizate în diferite variante: de la voluminos și călduros la subțire și grațios. Șalurile tricotate pot fi decorate cu ciucuri, dantelă sau alte elemente decorative, permițând fiecărei femei să aleagă un model în funcție de gustul și stilul său.

Șaluri din lână

Șalurile din lână vor fi în tendințe în 2023. Aceste accesorii călduroase și confortabile vor fi populare în timpul toamnei și iernii. Lâna oferă o protecție excelentă împotriva frigului și este, de asemenea, un material ecologic.

Batiste de in

Batistele din in vor fi la apogeul popularității în 2023 datorită ușurinței, durabilității și caracterului lor ecologic. Acestea vor fi ideale pentru crearea de look-uri de vară și de primăvară, fiind, de asemenea, un accesoriu excelent pentru ținutele casual și de plajă.

Batiste de bumbac

Eșarfele din bumbac sunt un accesoriu clasic și versatil, potrivit pentru toate anotimpurile anului. Ele se îmbină perfect cu ținutele casual și pot fi folosite ca protecție împotriva soarelui și a prafului în timpul verii, precum și ca un strat suplimentar pe vremea mai răcoroasă a primăverii și toamnei. Eșarfele din bumbac rămân populare și în 2023, mai ales în imprimeuri strălucitoare și neobișnuite.

Batiste de cașmir

Batistele din cașmir sunt unul dintre cele mai populare materiale pentru accesoriile pentru femei. Ele sunt moi, delicate și plăcute la atingere, precum și foarte călduroase și confortabile la purtare. Batistele din cașmir vor rămâne în tendințe și în 2023, datorită calității lor ridicate și aspectului elegant.

Stiluri

Batiste pătrate mari

Eșarfele pătrate mari vor fi foarte populare în 2023. Acestea pot fi folosite ca eșarfe, bentițe sau chiar ca îmbrăcăminte exterioară. Unul dintre principalele motive pentru care sunt atât de populare este faptul că sunt foarte confortabile și versatile. Alege o eșarfă în culori vii, cu un imprimeu interesant, pentru a adăuga o notă de personalitate look-ului tău.

Модные женские платки

Batiste retro

Batistele în stil retro vor fi foarte la modă în 2023. Aceste șaluri au, de obicei, modele din anii ’60, ’70 sau ’80. Ele adaugă o notă de nostalgie și romantism look-ului tău. Dacă vrei să creezi un look în stil retro, atunci un astfel de șal ar trebui să fie o parte esențială a garderobei tale.

Stoles

Stolurile vor rămâne în tendințe și în 2023. Creatorii de modă propun culori strălucitoare, imprimeuri neobișnuite și forme neconvenționale. șalurile cu modele geometrice vor fi populare, precum și produsele cu aplicații voluminoase și broderii. Șalurile la modă în 2023 nu sunt doar culori strălucitoare și modele originale, ci și materiale neobișnuite. De exemplu, la modă vor fi produsele din vinil sau din plastic, precum și eșarfele cu un luciu metalic. Nuanțele luminoase și imprimeurile exotice, cum ar fi plantele tropicale înflorite și animalele, vor fi la modă. De asemenea, vor fi populare și eșarfele cu modele franțuzești și dungi clasice.

Bandane

Bandanele vor fi în tendințe în 2023. Acestea sunt versatile și multifuncționale. Bandanele pot fi purtate în jurul gâtului, ca o bentiță sau chiar pe braț. Pot fi confecționate din diferite materiale și pot avea diferite imprimeuri.

способы завязать бандану

Culori și imprimeuri pentru batiste

În 2023, vor fi în vogă culorile luminoase și saturate, cum ar fi rozul aprins, albastrul, portocaliul și verdele. Imprimeurile geometrice și abstracte, precum și motivele florale vor fi, de asemenea, populare.

Batiste pătrate cu model

Șalurile cu model pătrat vor fi unul dintre cele mai la modă în 2023. Acestea pot fi purtate ca o bentiță, în jurul gâtului sau chiar pe braț. Aceste eșarfe au adesea imprimeuri grafice interesante care pot adăuga stil oricărui look. Alege o eșarfă cu un model care se potrivește stilului și dispoziției tale.

Batiste cu animal print

Batistele cu imprimeu animal print vor deveni la modă în 2023. Acestea pot fi realizate din diferite materiale și în diferite dimensiuni. O astfel de eșarfă va fi un mare plus de imagine și vă va face să arătați îndrăzneț și la modă.

Șaluri în culori strălucitoare

Șalurile în culori vii vor fi populare în 2023. Acestea vor adăuga luminozitate și stare de spirit look-ului tău. Astfel de șaluri pot fi folosite ca element de accent și pot accentua detaliile luminoase din look-ul tău.

Șaluri cu imprimeuri geometrice

Batistele cu imprimeuri geometrice vor deveni la modă în 2023. Acestea pot avea o formă pătrată sau dreptunghiulară. Imprimeurile geometrice pot veni într-o varietate de culori și forme, permițându-vă să alegeți un șal care să se potrivească oricărui look.

Tonuri pastelate

Culorile pastelate vor fi la modă în 2023. Acestea vor adăuga tandrețe și lejeritate look-ului tău. Alege un șal în culori pastelate care se potrivește cu look-ul tău.

Batiste albe

Un accesoriu delicat și clasic care este asociat cu puritatea. Șalul alb este un accesoriu versatil pentru toate timpurile și anotimpurile, principalul este să alegi materialul potrivit și să experimentezi cu texturi sau imprimeuri minimaliste. Șalul alb se îmbină perfect cu rochii, blugi, hanorace și cămăși și îți permite să completezi aproape orice look.

Eșarfe negre

Șalul negru este un element indispensabil în garderoba fiecărei femei și este util în orice situație. Este un accesoriu versatil, care se combină ușor cu toate culorile și poate fi folosit într-o varietate de look-uri. Gama largă de întrebuințări ale eșarfei asigură faptul că aceasta va fi mereu utilă în colecția ta de accesorii.

Batiste roșii

Vrei să adaugi luminozitate look-ului tău? Luați o batistă roșie. Este perfectă ca accent, fie că este legată în jurul gâtului sau aruncată peste cap. Nu uitați, totuși, că roșul este o culoare destul de autonomă, așa că este mai bine să o combinați cu nuanțe neutre și nude. De asemenea, țineți cont de faptul că fiecare tip de culoare are nuanța sa ideală de roșu. Este recomandabil să consultați tabelul de culori înainte de a cumpăra.

Batiste pentru femei de branduri celebre

Batiste Hermes

Eșarfe Chanel

Eșarfe Burberry

Batiste Givenchy

Batiste Dior

Concluzie

Batistele la modă pentru femei în 2023 vor fi variate și interesante. Anul viitor, vor fi la modă eșarfele cu imprimeuri strălucitoare, culori pastelate, imprimeuri contrastante și stilul vintage. Vor fi populare și eșarfele de mătase, eșarfele din dantelă, eșarfele cu imprimeuri de animale și bandanele. Materialele naturale vor fi în tendințe și vor fi folosite pentru a crea șaluri de diferite forme și dimensiuni.

Întrebări frecvente

1. Ce mărime de șal va fi la modă în 2023?

Atât eșarfele mari, cât și cele mici vor fi la modă în 2023. Alege o mărime care se potrivește cu look-ul tău.

2. Ce tipăritură va fi populară în 2023?

Anul acesta, sunt la modă imprimeurile luminoase, cele contrastante și cele de inspirație vintage.

3. Pot purta o eșarfă pe post de bentiță?

Da, șalul poate fi purtat ca o bentiță. Acesta este un mod popular de a folosi un fular.

4. Care este cel mai bun material pentru șal?

Materialele naturale, cum ar fi bumbacul, mătasea, inul și lâna, vor fi în tendințe în 2023.

5. Poate fi folosit un șal ca element de accent într-o imagine?

Da, un șal poate fi folosit ca un element de accent într-un look. De exemplu, dacă purtați o îmbrăcăminte monocromă, puteți adăuga un șal viu colorat pentru a da un plus de interes look-ului dumneavoastră.

6. Pot purta o eșarfă pe timp de iarnă?

Da, batista poate fi purtată iarna. În funcție de material, batista vă poate ține de cald și vă poate proteja de frig.

7. Cum aleg o eșarfă care să se potrivească tipului meu de față?

Dacă aveți o față rotundă, alegeți eșarfe cu modele unghiulare sau dungi înguste pentru a crea o senzație de alungire. Dacă aveți o față ovală, alegeți eșarfe cu imprimeuri sau modele rotunde. Dacă ai o față pătrată, alege eșarfe cu modele moi și curbate.

8. Cum să purtați o eșarfă la birou?

Pentru un stil office, alege eșarfe în culori neutre și imprimeuri discrete. Poți folosi eșarfa ca piesă de accent pentru a adăuga interes look-ului tău.

9. Cum faci ca o batistă să arate mai elegantă?

Puteți lega un șal în jurul gâtului pentru a crea un aspect elegant. De asemenea, puteți folosi o broșă pentru a fixa șalul.

10. Ce stil de șal va fi popular în 2023?

În 2023, vor fi la modă eșarfele într-o varietate de stiluri, inclusiv stiluri vintage, nuanțe pastelate și imprimeuri contrastante. Alegeți un stil care să se potrivească stilului dvs. personal.