Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Idei de cadouri pentru iubitul soț de Ziua Îndrăgostiților 14 februarie

Idei de cadouri pentru iubitul soț de Ziua Îndrăgostiților 14 februarie

Uneori, o soție iubitoare are nevoie de mult timp și efort pentru a alege ce să-i ofere soțului ei iubit de Ziua Îndrăgostiților. La urma urmei, 14 februarie este considerată cea mai romantică sărbătoare a anului, iar cadourile ar trebui să fie adecvate. Desigur, nu ar trebui să reduceți cadoul pentru soțul ei de Ziua Îndrăgostiților doar la buchete de baloane, inimi sau cărți de Valentine’s. Mulți bărbați, mai ales maturi și maturi, această opțiune poate părea prea banală. Există o mulțime de alte idei care vă pot exprima frumos sentimentele în această zi. În acest articol, vom vorbi în detaliu despre ceea ce puteți da soțului dvs. pentru 14 februarie util, interesant și romantic.

Top 45 de idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul tău

 1. Fructe exotice într-o cutie
 2. Nume set de bomboane cu lichior
 3. Mini masă de bowling
 4. Pahar de cocktail cu formă extraordinară
 5. Set de extracte aromatice pentru baie
 6. Carte rapidă de cookie-uri
 7. Brățară de fitness
 8. Cutie de câteva beri
 9. Poșetă cu nume de bărbat
 10. Geantă termică
 11. Caz de călătorie
 12. Sticlă de whisky premium
 13. Eșarfă din lână
 14. Inimă de ciocolată sau figurină pentru îndrăgostiți
 15. Portofel
 16. Șurubelniță multifuncțională
 17. Cutie de scule cu mini-cutie de scule pentru treburile casnice
 18. Rucsac de oraș
 19. Șapcă de baseball elegantă
 20. Aparat de făcut popcorn
 21. Căști fără fir
 22. Pernă de gât Funky
 23. Sticluță cu gravură
 24. Mașină radiocomandată
 25. Aspirator auto
 26. Stație meteo
 27. Lampă 3D sub forma unui instrument muzical sau a unei inimi
 28. Cutia de bani
 29. Pernă de masaj pentru gât și umeri
 30. Puzzle din lemn
 31. Baston în formă de umbrelă
 32. Cutia de bani
 33. Perna scaunului pentru calculator
 34. Baterie portabilă
 35. Vaza cu parfumul preferat
 36. Lampă tactilă
 37. Stereo auto
 38. Quadcopter
 39. Mașină de cafea
 40. Nume stilou într-un caz
 41. Consolă de jocuri
 42. Multitool
 43. Termos
 44. Breloc de chei multifuncțional
 45. Difuzor fără fir

Care este un cadou romantic pentru iubutul soț de Ziua Îndrăgostiților?

Alegerea unui cadou romantic pentru soțul tău iubit pe 14 februarie poate fi dificilă. Este un exercițiu de echilibru dificil între o idee neterminată și riscul de a exagera. Prima alegere de cadouri cu accente romantice va mulțumi un bărbat creativ sau un bărbat care tânjește după o emoție vie. Acestea pot fi atât lucruri materiale, cât și impresii. De exemplu, iată un cadou romantic pe care îl poți oferi iubitului bărbat de Ziua Îndrăgostiților:

 • Bijuterii. Dacă soțul este adeptul accesoriilor care îi completează look-ul, va fi încântat(ă) să primească un cadou sub forma unei brățări rafinate, a unui frumos inel cu sigiliu sau a unui pandantiv neobișnuit. Pentru a face un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul tău mai personal, decorează-l cu o gravură.
 • O pernă în formă de inimă. Puteți trage un pui de somn plăcut în timpul pauzei de prânz, al unei călătorii lungi sau în fața televizorului de acasă. Nu va fi niciodată de prisos pentru o persoană care adoră confortul.
 • Un săpun cadou sub forma unui tort. Iată ceva romantic pe care să i-l oferiți soțului iubit pe 14 februarie, dacă îi plac lucrurile neobișnuite. Ingredientele naturale hidratează pielea fără să o rănească și, deoarece astfel de produse vin într-o varietate de parfumuri, îți va fi ușor să îl alegi pe cel care îi place jumătății tale.
 • O cutie muzicală. Această cutie va încânta soțul care este un mare iubitor de muzică în suflet. Puteți cumpăra atât produsul, din care puteți auzi sunetele unui hit modern, cât și cutia, care cântă un cântec popular.
 • Un suport de smartphone din lemn în formă de inimă. Îl puteți prezenta bărbatului de Ziua Îndrăgostiților, fără să vă fie teamă că va sta degeaba. Puteți să vă așezați smartphone-ul pe ea pentru a viziona un film sau a viziona videoclipuri confortabil, cu cel mai bun unghi de vizualizare, având în continuare mâinile libere.
 • Joc erotic. Apreciat de experimentator și de omul care nu se teme să încerce ceva nou. De obicei, aceste jocuri constau în mai multe sarcini incitante de diferite niveluri de intimitate. Și, cel mai bun lucru, îți poți ține soțul într-o companie excelentă, pentru că aceste jocuri sunt pentru doi! O idee bună de cadou atât pentru bărbatul cu care te-ai căsătorit de curând, cât și pentru soțul cu care ai trecut prin multe.
 • Trusa de instrumente pentru ciocolată. Pentru o persoană care știe toate meseriile, nu există un compliment mai bun decât o cutie întreagă de dulciuri cu forme neobișnuite. Cheile și șurubelnițele comestibile sunt un răsfăț pentru meșterul, mecanicul și gazda grijulie în această ocazie romantică.
 • Micul dejun pe o tavă. Poți face o omletă pentru soțul iubit, folosind o formă specială în formă de inimă, sau poți desena modele tematice cu ketchup. Serviți micul dejun pe o tavă specială pentru perne.
 • O hartă luminoasă a cerului. Acest cadou romantic poate fi oferit pe 14 februarie soțului tău, care poate petrece ore întregi vorbind despre stele și lumi îndepărtate. Cu o astfel de hartă, universul va fi mai aproape, iar explorarea constelațiilor va fi mai ușoară.
 • Un set de ciocolată pentru un bărbat adevărat. Un alt mod de a mulțumi pofta de dulce. Aici, fiecare tabletă de ciocolată este învelită cu un mesaj unic, astfel încât deliciul de bomboane merge mână în mână cu o lectură captivantă.
 • Cutie cu bezele de fructe. Un deliciu unic din fructe de pădure și fructe. Cu siguranță, îți va înveseli jumătatea într-o zi de iarnă din februarie. Astfel de dulciuri sunt foarte utile, deoarece rețin vitaminele și pectina, care elimină toxinele din organism.

Ca un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul, ai putea oferi un certificat la un centru spa. Când altcândva decât de Ziua Îndrăgostiților ar trebui să vă răsfățați cu o sărbătoare de top? O schimbare de peisaj, cufundarea într-o atmosferă aromată și tratamente relaxante este un cadou de care aproape orice bărbat ar fi încântat.

Ce cadou original, neobișnuit să-i dăruiești soțului de Ziua Îndrăgostiților?

Pentru a alege un cadou cu adevărat original pentru bărbatul iubit de 14 februarie, trebuie să-ți lași imaginația să zburde și să nu-ți fie teamă să experimentezi. Cu cât mai neconvențională este opțiunea pe care o propuneți, cu atât mai mari sunt șansele de a vă surprinde bărbatul iubit. Dați frâu liber creativității, treziți-vă un artist, folosiți-vă talentele pe care le-ați neglijat în toți acești ani. Iată ce cadouri originale și neobișnuite îi poți face soțului tău de Ziua Îndrăgostiților:

 • O surpriză într-o cutie de lemn. Bineînțeles, cadourile împachetate arată impresionant, dar imaginează-ți câtă emoție îi vei oferi soțului tău atunci când îi faci o astfel de surpriză! Într-o cutie de lemn cartonată, care seamănă cu un colet de pe meleaguri îndepărtate, se poate pune orice – dulciuri, afumături, conserve.
 • Fotografie pe pânză. Un astfel de cadou original pentru Ziua Îndrăgostiților va mulțumi un bărbat pentru care arta este una dintre slăbiciunile sale. Datorită posibilităților oferite de poligrafia modernă, chiar și cea mai banală fotografie poate căpăta aspectul unei lucrări născute de pensula unui artist.
 • Puzzle-uri Jigsaw. Un băiat deștept care își va petrece ore întregi rezolvând puzzle-uri. O modalitate bună de a te relaxa și de a te distra singur, cu copiii sau cu cel mai bun prieten.
 • Un set de ceai cu poza comună. Un astfel de cadou interesant confortabil pentru un prieten pe 14 februarie combină grija, abordarea neconvențională și o bună parte din creativitate. Această mică surpriză vă va ridica moralul, dar va fi și un adaos la conversațiile intime.
 • O lampă din lemn și plexiglas cu nume gravate. Creați o atmosferă romantică plăcută ori de câte ori doriți.
 • Un ceas romantic decorat cu inimioare și fotografiile tale. Un astfel de cadou neobișnuit pentru Ziua Sfântului Valentin pentru soțul tău, ca și cum ar fi sugerat în mod deschis: lăsați mâinile să meargă înainte, timpul nu se oprește, dragostea adevărată este eternă!
 • O felicitare foto “Te iubesc”. Este mai bine să încredințați crearea sa unui maestru, dar esența prezentării ar trebui să fie prezența pe o carte a mai multor fotografii care dezvăluie tandrețea relației voastre – îmbrățișări, sărutări, zâmbete.
 • Set cadou de miere. Acest cadou original poate fi oferit de Ziua Îndrăgostiților iubitei tale care este înnebunită după dulciuri. De fiecare dată, soțul/soția va putea încerca ceva nou, deoarece setul conține miere de diferite gusturi.
 • Afiș pe perete “Te iubesc”. Suntem obișnuiți să ne decorăm pereții cu tablouri și fotografii ale altor persoane. Ce zici de a pune o fotografie proeminentă a cuplului tău? Un astfel de cadou ar fi relevant pentru un prieten de orice vârstă. Și, cel mai important, posterul poate fi nu numai plasat într-o ramă, ci și atașat la frigider cu magneți, în funcție de dimensiunea sa.
 • Pereche de tricouri. Iată ce poți să-i dai soțului tău iubit pentru 14 februarie, dacă literalmente nu puteți trăi unul fără celălalt! Tricouri pereche – o șansă de a spune întregii lumi despre sentimentele tale și despre cât de norocos ești cu sufletul tău pereche! În ceea ce privește imprimeul, acesta poate fi orice: să reflecte una dintre scenele din celebrul film Love is gum wrappers sau să reprezinte cele două jumătăți ale unui întreg.
 • O carte foto cu povestea voastră de dragoste. Fiecare relație merită un cadru frumos. Chiar dacă aveți deseori neînțelegeri pe probleme domestice, acest lucru nu este nimic în comparație cu profunzimea sentimentelor. Cartea este mai degrabă plină de instantanee din viață – adică nu cele în care ai pozat în mod special, și de momente spontane – fotografii cu fețe amuzante, râsete, sărutări. Cu cât reușești să colectezi mai multe emoții vii, cu atât mai mare este valoarea unei astfel de surprize!
 • Certificat cadou. Un soț sau un prieten poate avea ocazia de a face cumpărături la magazinul de tehnologie sau de îmbrăcăminte preferat sau de a merge la frizerie. O astfel de idee funcționează bine dacă vrei să mulțumești un bărbat pretențios.

Cadourile erotice funcționează bine într-o astfel de zi – jocuri interesante în costume de joc de rol, jucării pentru adulți, vizionarea de filme sexuale explicite ca sursă de inspirație pentru experimente personale, dans erotic. Aici totul depinde de gradul de emancipare personală.

Un cadou original făcut handmade pentru soțul tău iubit de Ziua Îndrăgostiților

Iată cadou original pe care îl poți face cu mâinile tale pentru soțul tău iubit pe 14 februarie:

 1. un colaj festiv cu fotografia soțului ei;
 2. o ramă realizată din puzzle-uri sau scoici;
 3. imagine-aplicație “copac” din hârtie;
 4. magneți decorativi din fotografii sau imagini;
 5. o felicitare neobișnuită de Sfântul Valentin: o inimă făcută din nasturi lipiți pe carton și plasată într-o ramă
 6. o ceașcă de porțelan pictată cu inimioare;
 7. pesmet sub formă de inimioare;
 8. cupcakes cu inimioare de hârtie pe scobitori;
 9. brățară cu motive festive sau orice alte modele;
 10. o carte de notițe “100 de motive pentru care te iubesc”.

Ce cadou util și practic să-i dai soțului tău de Ziua Îndrăgostiților?

S-ar părea că nu este nimic dificil în a oferi unui bărbat un cadou util și practic de Ziua Îndrăgostiților. Dar realitatea este alta! De unde să începem, pentru a nu greși calculele? În primul rând, nu trebuie să uităm că sărbătorile există pentru a-ți mulțumi prietenul preferat cu obiecte pe care el însuși nu și le poate permite sau nu vrea să cheltuiască bani în plus. În al doilea rând, ar trebui să considerați că un cadou practic pentru soțul pe 14 februarie este ceva care corespunde dorințelor sale latente sau evidente, strâns legate de hobby-uri. Iată ce ar face o listă pentru dumneavoastră:

 • Pentru bărbatul care are grijă de imaginea sa, apreciază lucrurile frumoase, încearcă să arate îngrijit și elegant, puteți oferi un set de curățare a pantofilor de epocă, o curea din piele, o cravată de marcă celebră, un organizator de birou cu ceas, un ceas de mână, un suport pentru ochelari, o cutie pentru ceasuri, un suport pentru cărți de vizită din piele.
 • Unui șofer și unui soț încrezător pot fi cumpărate: pernă de masaj pentru scaun, organizator pentru vizieră, navigator, cană încălzită de la brichetă, ionizator de aer, cană termo auto, trusă de scule universală.
 • Iubitului care este pasionat de jocuri pe calculator sau lucrează mult la notebook-ul său îi pot fi oferite: card de memorie, căști pentru comunicare online, cană încălzită de la USB, lampă de birou, suport de răcire pentru notebook, căști.
 • Prietenul preocupat de sănătate ar putea folosi: un set de baie, gantere, un prelungitor, îmbrăcăminte sportivă, un pedometru, o brățară de fitness, o bară orizontală, o carte despre nutriție sau despre mari sportivi.
 • Bărbatul care se simte ca acasă în bucătărie va adora: un șorț cu însemnele lui Superman, un set de cuțite, un aparat de făcut pizza, un set de grătar și o carte cu rețete care pot fi gătite în 15 minute.
 • Melomanul va fi încântat cu un CD cu muzica sa preferată, un poster mare cu idolii săi, un tricou cu logo-ul său, o ediție rară (disc de vinil sau cutie pentru fani), un casetofon, o cană cu imaginea artiștilor săi preferați.
 • Cel căruia îi place să își petreacă timpul citind: set de semne de carte cu imprimeuri amuzante, suporturi pentru cărți, lampă de lectură flexibilă, lampă de birou cu un picior stilizat ca un bărbat care ține o carte în mână, o ediție cadou despre istorie, cultură sau religie.
 • Călătorilor și turiștilor activi li se poate oferi o busolă, un cort, un set de picnic, un scaun sau o saltea gonflabilă, un scaun de pescuit pliabil, un termos, un balon de drumeție și pahare de shot, o hartă de călătorie cu un strat de zgârieturi, un kit de supraviețuire pentru condiții extreme.

Un abonament la o sală de sport sau la piscină ar fi un cadou foarte util de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul tău. Păstrarea corpului în formă este bună pentru bărbații de toate vârstele, de la tânăr până la cel mai în vârstă. O vizită la sala de sport vă va ajuta să vă antrenați corpul și să vă întăriți spiritul în același timp, în timp ce o baie în piscină vă va ajuta să vă relaxați după o zi grea.

Ce cadou interesant, frumos să dăruiți iubitului soț pentru Ziua Îndrăgostiților?

Un cadou drăguț și interesant pentru soțul pe 14 februarie este o șansă excelentă de a-l scoate din rutina lui monotonă și de a-l ajuta să vadă lumea și relația voastră într-o lumină nouă. Uneori, bărbatul încetează să se mai bucure din cauza grijilor sale, iar atunci este în interesul soției să facă tot posibilul pentru a-i picta din nou viața în culori vii. Iată ceva interesant și drăguț de oferit unui bărbat de Ziua Îndrăgostiților pentru a-l face fericit:

 • Un bilet la un concert al formației preferate. Este un deliciu atât pentru omul care nu a mai ieșit de mult timp, cât și pentru fanul autentic al trupei sau artistului. Este chiar mai bine dacă îi țineți companie iubitului, împărtășindu-i interesele.
 • Relaxați-vă la o cabană de țară sau la un hotel. Rezervați o cameră cu o priveliște frumoasă pe fereastră pentru sărbătoarea care se apropie și marcați ocazia așa cum se cuvine. Excursiile în aer liber pot fi combinate cu schi sau patinaj, gătit la grătar sau pescuit de iarnă.
 • Buchet de bomboane. Este puțin probabil ca omul să fie fericit cu un aranjament clasic de flori, dar un astfel de miracol va accepta de bună voie mâinile iubitei sale soții! Buchete profesionale din dulciuri – este estetică, frumusețe și plăcere. Ele exprimă ceea ce este greu de cuprins în cuvinte.
 • Un card volumetric. Iată ce îi poți oferi soțului ieftin și interesant pentru Ziua Îndrăgostiților, dacă vrei să faci o surpriză plăcută. La deschiderea unei astfel de felicitări, soțul/soția va fi încântat(ă) de inimioare și de alte decorațiuni de sărbători, apărute literalmente de nicăieri.
 • Sala de împușcături. Un bărbat, care vrea să se simtă ca un erou de thriller, să se bucure de o adrenalină deosebită și să se distreze pur și simplu, ar dori un astfel de cadou plăcut.
 • Flashmob. O astfel de idee va fi pe placul unui prieten tânăr. Imaginați-vă surpriza unui prieten, atunci când în metrou sau la locul de muncă va fi întâmpinat brusc de oameni cu afișe de felicitare. O astfel de impresie va rămâne mult timp în memorie.
 • Felicitări pentru un panou publicitar. Iată un cadou frumos și interesant pe care îl poți oferi soțului pe 14 februarie, dacă este unul dintre acei bărbați care sunt în general greu de surprins. Dacă în fiecare an obișnuiați să vă provocați, este timpul să urcați câteva trepte mai sus în ceea ce privește creativitatea!
 • O căutare interesantă. Puteți face acest lucru pur și simplu în propria casă. Gândiți-vă la câteva sarcini cu mici stimulente (bonusuri) în drumul spre cadoul principal.

Pentru soțul tău iubit, pe 14 februarie, îi poți oferi un cadou frumos sub forma unei sticle de vin într-o cutie frumoasă de lemn. Un astfel de decor neobișnuit va face apel la o persoană estetică, exigentă. Cutia din lemn poate fi gravată cu o urare sau o declarație de dragoste.

Alte idei de cadouri interesante pentru soțul de Ziua Îndrăgostiților:

 1. mingea magică a procesului decizional;
 2. Ceașcă termos cu cer înstelat;
 3. centru muzical de inspirație retro;
 4. joc de societate;
 5. fântână cu fondue de ciocolată;
 6. ochelari de realitate virtuală;
 7. cină romantică;
 8. cutie de prânz încălzită;
 9. planetariu acasă;
 10. un set de stări pentru desktop.

Cadou ieftin pentru soțul de Ziua Îndrăgostiților

În cele din urmă, gândiți-vă ce cadouri ieftine să-i oferiți soțul iubit de Ziua Îndrăgostiților. Nu este întotdeauna posibil să ai suficienți bani înainte de sărbători, dar cealaltă jumătate nu ar trebui să fie lăsată fără un semn de atenție adecvat. Dacă oricum v-ați decis să faceți ceva frumos pentru iubitul, iată câteva opțiuni de cadouri ieftine pentru prieten pe 14 februarie.

 • Cana Chameleon. O surpriză demnă pentru omul creativ. O ceașcă care își poate schimba culoarea sau modelul, ideală pentru cei care lucrează la birou, pentru soțul comfortabil sau pentru cei creativi.
 • Carduri de souvenir. Nu ai nevoie de foarte mulți bani pentru a le cumpăra, așa că sunt un cadou bun pentru un prieten de Ziua Îndrăgostiților. Cu aceste cărți, serile de iarnă vor fi mai distractive.
 • Încălțăminte în formă de inimă. Un cadou tematic care îi va ține literalmente cald persoanei iubite în frig, fără a o lăsa să răcească sau să înghețe.
 • Un calendar cu fotografii vesele. Acest cadou ieftin poate fi prezentat soțului pe 14 februarie, dacă ai o mulțime de imagini amuzante acumulate în colecția ta. Este timpul să le folosim.
 • Pachet cadou de cafea. Un astfel de cadou va da o emoție plăcută de fiecare dată. Îl va înveseli pe soțul dumneavoastră la serviciu, acasă sau în timpul călătoriilor.
 • Un pieptene pentru barbă. Un cadou aparent simplu, dar de care bărbatul poate avea cea mai mare nevoie!
 • Un set de cărți cu rețete de cocktailuri. Un astfel de cadou bugetar va fi pe placul prietenului care iubește experimentele și apreciază estetica băuturii.
 • Accesorii pentru baie. Pentru bărbatul căruia îi place să facă baie în compania prietenilor.

Sperăm că ideile noastre te-au ajutat să alegi câteva cadouri interesante și neobișnuite de Ziua Îndrăgostiților pentru soțul tău. Orice ați alege, încercați să vă exprimați toată dragostea. Faceți din momentul dăruirii un eveniment luminos – prezentați un cadou pe neașteptate, cu bucurie, original.