Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Cadouri pentru călători – cele mai bune idei pentru 2023

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Știm că găsirea cadoului de călătorie perfect poate fi o provocare, dar noi am făcut treaba pentru tine. Această listă extinsă vă va oferi idei pentru cele mai bune cadouri de călătorie pe care persoana iubită le va folosi în timpul călătoriei sau acasă.

Iată cele mai bune cadouri tematice de călătorie pentru călători. Indiferent de buget, aceste cadouri de călătorie sunt idei minunate pentru iubitorii de călătorii.

Cele mai bune cadouri pentru călătorii sub 25 de dolari

1. Apple Air Tags

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Pierderea bagajelor a devenit un lucru obișnuit, iar Apple Air Tags a fost de mare ajutor în găsirea bagajelor noastre. Ne-am pierdut bagajele în drum spre o croazieră în Alaska și am trimis companiei aeriene o captură de ecran care arată unde se aflau bagajele noastre la aeroport. Când ne-au răspuns că nu știu unde sunt bagajele noastre, le-am spus că putem vedea exact unde sunt. Atunci când nu puteți călători doar cu bagajul de mână, este o piesă esențială a echipamentului de călătorie pentru a asigura liniștea persoanei dragi.

2. CLICKR Suport pentru telefon și suport extensibil

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

CLCKR este husa de telefon ideală pentru cei care călătoresc frecvent, deoarece facilitează vizionarea de conținut video și online în avion. Acest accesoriu de călătorie unic are un suport încorporat sau o prindere universală. Acest lucru este util pentru vizionarea sau crearea de conținut video în deplasare, deoarece carcasa acceptă dispozitivul în modul peisaj sau portret. Designul aerodinamic este, de asemenea, foarte la modă.

3. Adaptor pentru călătorii în lume

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Găsirea adaptorului de călătorie potrivit a fost o provocare timp de mulți ani. Dar am găsit unul bun pentru dvs. – adaptorul de călătorie OREI M8 All-In-One International Worldwide Travel Plug Adapter. Aceasta este piesa de echipament de călătorie fără de care nu vă puteți lipsi, deoarece vă permite să schimbați dintr-o singură mișcare prizele pentru orice țară din lume, ceea ce îl face un cadou minunat pentru cei care călătoresc la serviciu sau în timpul liber. Cel mai bun lucru este că este ușor și durabil, astfel încât nu va trebui să-l înlocuiți după câteva utilizări.

4. Cântare portabile pentru bagaje

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Nimic nu este mai rău decât să mergi la ghișeul de check-in al unui aeroport și să afli că trebuie să plătești o taxă pentru bagaje supraponderale. Un cântar portabil a devenit o piesă neprețuită a echipamentului de călătorie. Cu ajutorul cântarelor portabile, bagajele pot fi cântărite acasă înainte de a pleca în călătorie. Acest lucru îi va ajuta cu siguranță pe cei care călătoresc frecvent să economisească timp, bani și probleme de fiecare dată când zboară undeva.

5. Dezinfector cu ultraviolete pentru periuțe de dinți

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Dacă călătoriți prin țară, locuiți într-un hostel sau vă aflați în zone cu băi comune, acest dezinfector portabil pentru periuțe de dinți cu raze UV vă va oferi liniște. Acest dezinfectant pentru periuța de dinți ucide 99,9% din bacterii și viruși.

6. Suport pentru telefon și tabletă

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Deoarece tot mai multe companii aeriene ne obligă să ne vizionăm programele de divertisment pe propriul dispozitiv, am căutat ceva pe care să îl putem folosi pentru a ne ține dispozitivele. După multe căutări, am găsit soluția perfectă sub forma suportului pentru telefon și tabletă Flight Flap, special conceput pentru călătorii cu avionul. Persoana iubită îți va mulțumi pentru acest obiect la îndemână atunci când se uită la filme în avion.

7. Set hidratant pentru aeronave

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Toată lumea știe cât de uscate pot fi avioanele, mai ales în cazul zborurilor pe distanțe lungi. De aceea, ar trebui să iei întotdeauna cu tine o trusă de hidratare atunci când călătorești. Este un kit excelent pentru a vă ajuta să vă mențineți pielea hidratată pe durata zborului și a călătoriilor. Este nevoie doar de puțină atenție în timpul zborului. Puteți găsi un kit gata făcut sau puteți asambla unul singur. Poate fi o cremă de față, o mască de față, o cremă de mâini și de corp, un ruj hidratant și multe altele.

8. Mască de dormit

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

O mască de dormit ar trebui să fie întotdeauna în trusa de călătorie pe care să o luați cu dvs. atunci când călătoriți. Cu el puteți dormi ca un bebeluș pe zborurile de lungă distanță, în transferuri și chiar în hoteluri. Acesta va bloca lumina să intre în ochii tăi, astfel încât să poți avea un somn bun. Există diferite tipuri de măști de somn. De exemplu, masca din fotografie nu stă pe ochi, ci este ridicată, astfel încât să nu exercite presiune asupra lor. Și datorită căptușelii moi, blochează foarte bine lumina.

Cele mai bune cadouri pentru călători sub 100 de dolari

9. Organizator de bagaje

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Organizatoarele de bagaje sunt populare dintr-un motiv. Sunt un cadou minunat și accesibil pentru organizarea bagajului de călătorie. Puteți împacheta haine, electronice și chiar să separați rufele murdare de cele curate în ele. Totul se împachetează perfect, ceea ce face călătoria mai organizată și mai convenabilă. Organizatoarele pentru bagaje devin în fiecare an unul dintre cele mai bune cadouri pentru călători.

10. Aparat pentru crearea de zgomot alb

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Unele persoane nu pot adormi fără zgomot alb. Acest aparat de zgomot alb va îneca vecinii gălăgioși, muzica tare sau sforăitul vecinilor. Pentru cei care călătoresc frecvent, acesta este un dispozitiv ideal pentru a fi adăugat în geanta de călătorie.

11. Pernă de călătorie

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Dormitul în avioane poate fi o pacoste. Dar cu o pernă de călătorie, acele zile s-au terminat. Este unul dintre cele mai bune cadouri pentru călătorii care călătoresc des cu avionul. Este dovedit științific că vă susține gâtul și vă ajută să dormiți în timpul zborurilor lungi. Și lasă-mă să-ți spun că funcționează. Dacă doriți să vă simțiți confortabil în următorul zbor, cumpărați una dintre aceste perne.

12. Mini protector de supratensiune

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Aceasta este probabil una dintre cele mai utile piese de echipament de camping pe care le puteți cumpăra. Nu numai că vă protejează electronicele de supratensiuni, dar încarcă mai multe lucruri în același timp, datorită celor 3 prize și 2 porturi USB.

13. Power Bank

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

În timpul călătoriilor, toată lumea are nevoie de o sursă de energie portabilă. Nimic nu este mai frustrant decât faptul că telefonul sau iPad-ul tău rămâne fără energie electrică în cel mai nepotrivit moment. De aceea folosim PowerBank 20000. Are 2 prize și ne scutește de a mai transporta două PowerBanks separate. Acest încărcător portabil este ușor și are suficientă încărcătură pentru a vă încărca telefonul de până la 3 ori!

14. Căști cu anulare a zgomotului pentru somn

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Căștile obișnuite cu anulare a zgomotului sunt bune, bineînțeles. Dar nu vor fi confortabile pentru a dormi în ele, te vor încurca și vor cădea tot timpul. Această bentiță sport cu căști încorporate este perfectă. Căștile nu sunt potrivite doar pentru avion, dacă locuiți în oraș, ci și pentru a adormi ascultând muzică liniștitoare. Sunt confortabile chiar și pentru cei cărora le place să doarmă pe o parte. De asemenea, acestea sunt potrivite pentru:

  • Când mergeți la culcare sau dormiți lângă un sforăitor
  • Pentru persoanele care suferă de diferite grade de stres sau anxietate excesivă
  • Pentru a asculta muzică și televizor în pat, noaptea, în timp ce partenerul dumneavoastră doarme
  • Pentru a asculta muzică în timpul călătoriei sau al navetei
  • Când faceți exerciții fizice, mergeți pe o bicicletă staționară, mergeți pe jos sau faceți jogging

15. Lanternă portabilă cu bancă de alimentare

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Lanterna portabilă este un cadou minunat pentru călătorii care iubesc să fie în aer liber, drumeții și camping. Această lanternă emite lumină difuză cu mai multe setări diferite, în funcție de starea dumneavoastră de spirit. Schimbați culorile și chiar puneți-l în modul petrecere, în care culorile se schimbă și pâlpâie. Este ideal pentru a crea o lumină difuză în camping, în camera de hotel sau într-o camionetă înghesuită atunci când călătoriți prin țară. Lanterna este, de asemenea, reîncărcabilă și poate fi utilizată ca sursă de energie pentru a vă încărca telefonul mobil. Puteți găsi, de asemenea, un felinar care este echipat cu un panou solar.

Cadouri pentru călătorii pentru casa lor

Aceste cadouri iubitoare de călătorii sunt ideale pentru cei care sunt blocați acasă, dar care visează totuși să plece la drum. Sau să le amintească de călătoriile lor preferate în jurul lumii.

16. Harta răzuibilă a lumii

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Îți amintești când obișnuiai să pui un ac pe harta lumii pentru a marca locul în care ai fost? Acum este ceva mai bun. Harta răzuibilă Luckies of London Scratch Map Deluxe are un strat de folie aurie pe care o poți răzui pe măsură ce mergi și poți ține evidența locurilor pe care le-ai vizitat. Creați-vă propria artă de perete care să vă prezinte călătoriile și nu vă faceți griji cu privire la achiziționarea de ace pentru a face acest lucru. Este perfect pentru cei care visează să călătorească în jurul lumii.

17. Glob magnetic

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Acest glob din plută este cea mai tare idee de cadou pentru un iubitor de călătorii, pe care să îl aprecieze în timp ce se află acasă. Colegii dvs. de călătorie vor putea să fixeze toate locurile în care au fost pe acest glob practic. Globul vine cu 30 de ace magnetice.

18. Harta lumii pe pânză

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Dacă nu cauți o carte de răzuit, atunci s-ar putea să-ți placă această hartă a lumii de epocă pe pânză. Este perfect pentru a fi pus în biroul dvs. de acasă sau în camera de zi. Îl puteți utiliza pentru a planifica viitoarele călătorii sau pentru a vorbi cu prietenii despre locurile în care ați fost deja.

Cadouri pentru femeile cărora le place să călătorească

Unii folosesc aceste articole chiar și atunci când nu călătoresc. Dar articolele de mai jos sunt făcute special pentru a fi ușoare, mici și ușor de organizat, ceea ce le face ideale pentru femei, indiferent de gusturile lor.

19. Tangle Teezer

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Indiferent dacă călătorim la tropice sau facem drumeții în Himalaya, părul nostru se încurcă. Dar când am găsit Tangle Teezer, totul s-a schimbat. Este cadoul perfect pentru femeia care iubește să călătorească, la un preț rezonabil. Este ușor, compact și funcționează!

20. Batista mare de mătase

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Cu o batistă de mătase, călătoriile vor fi mult mai ușoare și mai confortabile. Îți va ține de cald în avion când aerul condiționat este prea tare, îți va împodobi ținuta de seară și te va menține modestă când intri într-un templu. Este combinația perfectă de lejeritate și moliciune. Persoana iubită va adora această idee unică.

21. Organizator de călătorie pentru lenjerie intimă

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Organizarea este un factor cheie atunci când vă împachetați hainele. Așadar, este esențial să vă păstrați toată lenjeria intimă într-un singur loc. Când călătoriți, puteți strica multe sutiene frumoase dacă le îndesați în valiză. Persoana iubită va aprecia acest organizator de călătorie portabil la modă. Puteți să vă organizați toate articolele de lenjerie intimă și să le păstrați într-un singur loc. Acesta este cel mai bun cadou pentru călătorul care dorește să rămână organizat.

22. Șosete de compresie

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Șosetele de compresie ajută la îmbunătățirea circulației și ameliorează oboseala picioarelor în timpul zborurilor lungi. Dacă aveți pe listă pe cineva care călătorește mult, ar fi un cadou minunat pentru un călător. Șosetele de compresie sunt de mare ajutor dacă picioarele și picioarele tale sunt mereu obosite din cauza călătoriilor.

Cadouri pentru un bărbat căruia îi place să călătorească

Credem că fiecare călător va aprecia aceste cadouri. Este ceva de care ați putea avea nevoie în fiecare călătorie.

23. Organizator din piele pentru bărbați

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Un bărbat trebuie să fie organizat, iar această trusă de toaletă de călătorie este o modalitate elegantă de a păstra toate articolele de toaletă într-un singur loc. Are două compartimente principale și cinci buzunare din plasă pentru a păstra totul la locul lui. Are o curea practică pentru a o putea agăța oriunde, iar fermoarele sunt foarte rezistente, astfel încât va dura mult timp.

24. Pantaloni termici

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Lenjeria intimă este întotdeauna o alegere personală, dar odată ce ați încercat lenjeria termică pentru bărbați, nu veți mai putea purta nicio altă pereche. Lenjeria intimă nu este probabil ceva la care vă gândeați să oferiți cadou, dar dacă soțul sau partenerul dvs. de viață este în căutarea confortului , atunci această lenjerie intimă ar fi un cadou de călătorie excelent.

25. Fleece batik

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Acesta este un element care lipsește atât de des atunci când călătorim. Jachetele din fleece vă țin foarte cald, mai ales în combinație cu un guler termic. Jachetele și gecile obișnuite nu vă țin la fel de cald ca o jachetă din fleece. Iubitorul tău de călătorii va aprecia cu siguranță acest cadou.

26. Portofel încăpător din piele

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Din punctul nostru de vedere, lucrurile pentru călătorii nu trebuie să aibă doar o funcționalitate excelentă, ci și să arate bine. Un portofel de piele încăpător este perfect pentru acest lucru. Este o idee bună să aveți un portofel din piele cu Tile Tracking, pentru că, dacă îl uitați undeva sau îl pierdeți, va fi mai ușor de găsit. De asemenea, portofelul ar trebui să fie suficient de mare pentru a conține aproximativ 10 carduri, pașaportul și cărțile de îmbarcare. Dacă doriți un cadou frumos, la modă și funcțional, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cadouri de călătorie.

27. Pălărie de drumeție

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Aceasta este cea mai bună cască pentru călătorii. Banda de cap largă vă protejează gâtul și fața, iar ventilația vă menține răcoros. De asemenea, este ușor de curățat. Dacă știi pe cineva care practică mult caiacul, merge cu cortul sau petrece mult timp în aer liber, va aprecia această pălărie.

Idei de echipament de drumeție pentru entuziaștii în aer liber

28. Purificator de apă portabil

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Este foarte convenabil să aveți un purificator de apă portabil cu dumneavoastră atunci când mergeți cu cortul. Este ușor de utilizat și ne ajută să reducem utilizarea sticlelor de apă din plastic. Umpleți sticla de apă cu apă dintr-un lac, apă de la robinet sau chiar dintr-un iaz și veți avea apă curată în câteva secunde! Steripen purifică apa în 90 de secunde pentru o sticlă de 1 litru cu ajutorul luminii ultraviolete. Orice călător în natură va aprecia un astfel de cadou.

29. Lampă frontală reîncărcabilă prin USB

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Lampa frontală este reîncărcabilă, durabilă și rezistentă la apă. Ar fi un cadou minunat pentru cei care iubesc drumețiile, pescuitul de noapte și toate celelalte tipuri de călătorii. Oferiți-i călătorului dvs. o lampă frontală drept cadou și se va întreba cum a reușit să se descurce fără una înainte.

30. Aparat de cafea pliabil și ceașcă

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Acesta este un cadou minunat pentru pasionații de camping. La urma urmei, pentru călătoriile cu rucsacul în spate, este important ca lucrurile să fie ușoare și să nu ocupe prea mult spațiu. Acesta este un aparat de cafea ușor, pliabil, împreună cu o cană pliabilă și un filtru reutilizabil. Totul se pliază și se micșorează în dimensiune! Atunci când căutați cadouri pentru fanaticii cofeinei, călători sau turiști, aceasta este o alegere excelentă.

31. Multi-Tool

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Este unul dintre acele obiecte esențiale de călătorie fără de care niciun călător nu pleacă de acasă. Este foarte utilă în multe ocazii. Atunci când aveți nevoie de un desfăcător de sticle, o șurubelniță, un ferăstrău, un cuțit sau când trebuie să reparați rapid un aparat foto sau un echipament de camping, acesta este un instrument indispensabil. Orice călător care pleacă des în diverse aventuri ar trebui să aibă un astfel de instrument în rucsac.

32. Hamac portabil

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Unii ar putea spune că nu-i place hamacul. Dar el poate spune asta doar pentru că nu a avut un hamac. Dacă călătorul primește un astfel de cadou, opinia sa se va schimba dramatic. Acest hamac portabil este ușor, se potrivește aproape oriunde și este foarte confortabil.

Cele mai bune cadouri pentru fotografii care călătoresc

Este un fotograf de călătorie aspirant pe lista ta? Dacă da, consultați aceste cadouri de top pentru fotograful călător. Acestea îi vor ajuta cu siguranță să realizeze cele mai bune fotografii în următoarea lor călătorie.

33. Sony RX100

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Sony RX100 VI ca o completare a aparatelor foto SLR. Această cameră este ușor de utilizat pentru filmări video și vlogging! Se atașează perfect la cardan, este ușor, dar arată totuși ca un milion de lire sterline. Datorită obiectivului Carl Zeiss și a celor 20,1 megapixeli, obțineți fotografii de calitate profesională la un preț mai mic decât alte aparate foto profesionale. Este mic, ușor și ușor de utilizat. Uneori, atunci când călătoriți, doriți să lăsați în urmă aparatele DSLR voluminoase și să luați cu dvs. ceva ușor.

34. Pixuri pentru curățarea lentilelor

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Păstrarea lentilelor curate este o prioritate absolută. Ultimul lucru pe care doriți să îl vedeți în fotografiile de vacanță sunt particulele de praf. LensPen, sigur, rapid și ușor de utilizat pentru orice obiectiv, filtru, ocular sau ecran LCD. Are tot ceea ce vă trebuie pentru imagini clare, curate.

35. Trepied pentru călătorie

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Versatilitatea este ceea ce căutăm la fiecare piesă de echipament, iar trepiedul nu face excepție. Fie că doriți să faceți fotografii frumoase ale Căii Lactee sau pur și simplu să faceți niște selfie-uri grozave în timp ce călătoriți singur, orice fotograf ar trebui să aibă un trepied la el. Frumusețea este că îl puteți instala aproape oriunde.

36. Curea pentru aparat foto

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Când vine vorba de accesorii pentru aparatul foto, această curea este cu siguranță una dintre favoritele fotografilor care iubesc să călătorească. Aceasta este cea mai bună curea pentru aparat foto. Cu o pernuță de umăr căptușită, o curea sub braț pentru mai mult confort și stabilitate și un carabinier cu eliberare rapidă. Gata cu fotografiile ratate pentru că aparatul foto era în geantă. Prietenul dvs. va fi întotdeauna pregătit să surprindă orice moment, prin simpla adăugare a acestei curele la echipamentul său.

Cadouri de lux pentru călătorii

Nicio listă de cadouri de călătorie nu ar fi completă fără a include câteva idei pentru bărbatul care iubește lucrurile fine din viață. Aceste cadouri de călătorie de lux vă vor ajuta să alegeți cadoul de călătorie potrivit.

37. Bagaje de călătorie

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

O opțiune pentru un cadou este o geantă de bagaje de mână bună. Este foarte convenabil dacă geanta are multe compartimente, în special un buzunar pentru un laptop. Designul genții ar trebui să fie ales în funcție de accesibilitatea ușoară și deschiderea rapidă. Este foarte util atunci când nu trebuie să scotocești prin geantă pentru a găsi ceva. Ar trebui să fie ușor să vă scoateți laptopul sau documentele din partea din față a bagajului de mână atunci când treceți prin punctul de control de securitate.

O a doua opțiune de cadou pentru călător este o valiză la îndemână pentru compartimentul de bagaje. Pentru a nu vă face griji că cineva se va încurca și vă va lua geanta de pe banda rulantă, luați o valiză cu o culoare, un model și un design unic. Atunci nu veți mai încurca niciodată bagajele. Merită să luați o valiză cu mâner lung și roți care se rotesc la 360 de grade. Acest lucru vă va ajuta să vă obosiți mai puțin și să vă deplasați cu ușurință bagajele.

38. Căști cu anulare a zgomotului fără fir

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Cu tehnologia avansată de anulare a zgomotului, pernuțele confortabile pentru urechi și calitatea excelentă a sunetului, acestea fac călătoriile cu avionul pe distanțe lungi destul de suportabile. Căștile wireless sunt cu siguranță un cadou excelent pentru călători.

Puteți regla volumul și puteți sări peste melodii cu o simplă atingere de deget și nu vă acoperă urechile, așa că sunt confortabile pentru a dormi. Un alt aspect interesant este că recipientul de încărcare poate fi folosit ca suport pentru telefon pentru a viziona filme.

39. Kindle e-book

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Datorită afișajului său fără strălucire, Kindle Paperwhite poate fi citit ca o hârtie. Chiar și în lumina soarelui. Este mult mai ușor decât să cari cu tine cărți grele. În plus, este rezistent la apă și bateria durează ore întregi. Umpleți-o cu cărțile de călătorie preferate și oferiți acest cadou unui iubitor de călătorii. Obțineți acest cadou, astfel încât călătorul din viața dvs. să poată lua cu el lucruri ușoare, dar să citească în continuare o mulțime de cărți!

40. Difuzor Bluetooth portabil rezistent la apă

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Este suficient de mic pentru a ocupa puțin spațiu, este rezistent la apă și la praf, deci este durabil și are o calitate excelentă a sunetului.

Cele mai bune cadouri pentru călătorii care iubesc să citească

41. 1000 Places to See Before you Die

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Dacă aveți pe listă pe cineva căruia îi place să călătorească, dar are probleme în a se decide unde să meargă, atunci nu uitați să luați cartea lui Patricia Schultz, 1000 de locuri de văzut înainte de a muri. Această carte poate fi cu adevărat o sursă de inspirație atunci când vine vorba de găsirea unor noi locuri de călătorie. Este bine scrisă și conține locuri la care un călător nici nu s-ar fi gândit.

42. Ultimate Journeys for Two

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

National Geographic a scris această minunată carte de aventuri pentru doi. Nu uitați să cumpărați un exemplar pentru prietenul dumneavoastră de călătorie. Ar fi un bun început de conversație sau o carte de bord de călătorie!

43. How to Travel the World on $50 a Day

Подарки для путешественников - лучшие идеи в 2023 году

Cunoașteți pe cineva care vrea să călătorească cu rucsacul în spate sau să călătorească prin lume cu un buget redus? Dacă da, nu uitați să le faceți rost de cartea Cum să călătorești în lume cu 50 de dolari pe zi de Matt Kepnes. Matt Kepnes. Cartea conține o mulțime de sfaturi excelente, cum ar fi sfaturi utile de călătorie și operațiuni bancare inteligente, precum și sfaturi și sfaturi pentru a călători în jurul lumii cu un buget restrâns.

Și iată care sunt cele mai bune cadouri pentru călători pentru 2023. Sperăm că v-ați bucurat de toate cadourile de călătorie și că ați găsit ceva pentru călătorul sau persoana iubită din viața dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de unul de buget, de unul scump sau pur și simplu căutați un cadou distractiv pentru o ocazie specială, vă putem recomanda toate articolele de mai sus.